• BluePhone67
    5.2k
    Evo i Jerko Leke nakon sto sam se naslusao hvalospjeva da je za Boyse, da kuzi pricu, da je uvijek spreman pomoci, kako je bio na zadnjoj Salati na FD blabla.. Tko je sljedeci koji ce poljubiti prsten ?
  • Kwedi
    3.9k
    Nema kruha od igrača. Rijetko tko od njih ima zdrav način razmišljanja ili da kuži stvari.
  • Kwedi
    3.9k
    Zajec mi je tu sjajan primjer; koliko puta je dobio vritanjak od govana u Dinamu/Croatiji i opet se vraćao.

Umjesto da svojim imenom i karizmom prije deset, dvadeset godina poveo ljude u borbu za zdravi klub on se vratio da ga ovi ko šlapu odbace.

I kraj svega toga, s toliko godina u guzicu, zna dat intervju kak je privatizacija kluba neophodna i daje primjer Panathinaikosa koji je kuršlus od kluba upravo zbog tog kaj on zagovara. I plus iskustvo na Otoku i ponovo ne razme nikaj...
  • BluePhone67
    5.2k
    Nema kruha od igrača. Rijetko tko od njih ima zdrav način razmišljanja ili da kuži stvari.Kwedi

Generalno nema nikog, jos nitko nije rekao mi bi ovako vodili klub i dali konkretan primjer, projekt i rijesenje bilo privatizacija ili 1C1G
  • xavier
    12.1k
    Od političara nema kruha po ovom pitanju što smo mogli vidjeti na onom cirkusu od sjednice gdje se više nije znalo tko što želi i tko povlači čije prijedloge te tko glasa protiv prijedloga kojeg je sam dao.

Slično je na žalost i s bivšim igračima. Moramo shvatiti da velika većina njih ima sasvim različito gledanje na sve to od nas i da nemamo iste ciljeve.

Ostaje nam pravna borba. Da me kolega @Pop corn ne bi krivo shvatio, ne mislim da je DTSM nešto krivo napravio, dapače, no problem je što opet u neku ruku moraš dobiti amen politike da uspiješ. Nije ni ZZD ništa krivo napravio pa su svi samo zažmirili na sve papire koje su oni skupili. Isto je i sada, ta borba će trajati godinama, a problem je što u ovom trenutku nemamo široke mase. "Prosječan", time ne mislim ništa loše, navijač Dinama je u ovom trenutku dignuo ruke od svega i jednostavno nema volje za borbom.

Ne zagovaram ja tu neku radikalu u smislu bilo čega nezakonitog nego samo kažem da se bez vidljive mase (na ulici) ništa neće promijeniti. No problem je što te mase nema i da se nešto organizira, došlo bi nas samo 1000.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Znači i Leko i Butina četnici. Ok, još 2 u nizu od bivših igrača. Tužno.
  • Hipo
    408
    @xavier

Nikad više navijača Dinama nije bilo protiv mamića!

Dakle, vise od 1500 bbb bi se usprotivilo i pridruzilo prosvjedu bbb i udruge.

Prosvjed bi morao bit i u normalno vrijeme i na normalnom mjestu.
  • marcio amoroso
    43.6k
    Oni kramponi što sjede u upravi su za mene četnici. Braća Mamić isto.
    Jbg, ovi bivši igrači misle samo na sebe. To je čak i normalno. Ljudi moraju negdje raditi a bolje im je raditi kući u Dinamu nego negdje u tunguziji.
    Nebi ih ja bas sve nazivao četnicima. Onda je i jedan Bišćan, Šokota ili šta ja znam već tko sve četnik. Ili onda su cetnici svi koji rade u državnim firmama. Jer ta država je najviše kriva za ovo naše stanje jer da ona funkcionira na pravi način nikad Mamići nebi ovako haračili po Dinamu i nitko nebi bio cetnik.
  • Mali Zeus
    18.8k
    S kim si takav si. Tj očito nemaju obraza niti muda. Koja je razlika između Zeke koji se vrati i Jurčića koji se vrati po 5 puta.
  • xavier
    12.1k
    Prosvjed bi morao bit i u normalno vrijeme i na normalnom mjestu.Hipo

Naravno. I ne kažem da treba odustati od pravne borbe, dapače, samo kad čovjek dovoljno dugo živi u ovoj državi, s vremenom shvati da tu pravnu borbu treba malo "pogurati" jer bez toga može trajati desecima godina i opet nema garancije da će rezultati na kraju biti u skladu sa zakonima.
  • xavier
    12.1k
    Ničota u JL piše o tome kako dolazak Zokija nije dobar potez i kako izjave članova uprave kluba nisu u redu...znaš koliko je sati kad ni "vjerni klupski vojnik" više ne pravda poteze kluba.
  • marcio amoroso
    43.6k

Ovaj potez im ni rođena majka ne može opravdati.
  • Infinity
    19.1k
    Mozda je i sam svjestan da bi im ovo moglo presuditi pa treba svoju guzicu negdje drugo uvaliti, jer od ove uprave vise nece biti kruha za njega.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Baš. Mijenja kaput na vrijeme. Najgora vrsta ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.