Nama se moze dogoditi da u Kranjcevicevoj ostanemo duze od planiranog, al mislim da nitko nije lud da od starta to pokusava pogurati i kasnije nametnuti kao trajno rjesenje. — Infinity
Pristajem odmah na to (al to sam samo ja). Zonina nepopularna mišljenja.Nama se moze dogoditi da u Kranjcevicevoj ostanemo duze od planiranog — Infinity
Hoćeš li žaliti za ovim starim poluraspadnutim prevelikim "stadionom" ako za 3 godine počnemo igrati na modernoj non stop ispunjenoj Kranjči?ako se stvarno uloži ozbiljan novac u uređenje ili izgradnju nekog stadiona na koji ćemo mi preseliti "dok se Maksimir gradi", ja sam siguran da se na Maksimir više nikad nećemo vratiti. — xavier
Pristajem odmah na to (al to sam samo ja). Zonina nepopularna mišljenja.
Ne volim trenutni stadion između ostalog baš zbog toga jer nemamo atmosferu na ovom povišenom strašilu. dinamo nema adekvatnu podršku, navijači ne dolaze, suparnici i suci ne osjećaju pritisak.
Kranjča bi imala manji kapacitet i vjerojatno bi stalno bila puna i mogle bi se igrati SVE europske tekme na njoj. — NORTE
Znači Lokomotiva seli u Maksimir i to vrlo skoro.izlazi projekt za mjesec, dva je napisao da ce se sve srusiti i da se gradi od nule. — Infinity
Znači Lokomotiva seli u Maksimir i to vrlo skoro.
Kranjča je nedavno renovirana, napravljen novi istok i travnjak. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.