Ma ja kontam da ce ta iza gola biti za goste, npr. jug i da ce BBB koristiti sjeverni dio istoka — Infinity
Isto mislim i ja, ako bi se u Kranjči gradila južna tribina onda bi definitivno trebala biti domaća tribina.Nema mi bas logike da jedna od tri tribine bude iskljucivo za gostujuce navijace. Logicnije mi je da se za njih ostavi rub istoka. — NitkoBitan
ako to stvarno tako i bude, možemo do daljnjeg zaboraviti novi stadion, — immerwieder
Nije mi žao ako tako bude. Jednostavno smo predodređeni ostati na ovom strašilu koje će tu tako ostati zauvijek. Fakulteti useljavaju na stadion kojeg treba srušiti, predivno.zgrada u kačićevoj bude u adaptaciji barem 2 godine, to je minimalno i jako optimistično,
vrlo izgledan scenarij je da nakon otvorenja radova, kaj ne bude ziher prije 1.10., sve stane jer na tržištu ne bude dovoljno građevinskog materijala,
ako to stvarno tako i bude, možemo do daljnjeg zaboraviti novi stadion,
osobno sam na svom faksu dosta u to uključen — immerwieder
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.