• marcio amoroso
    37.5k
    Benjamin Verbič iz kijevskog Dynama potpisao za Legiu.
  • Infinity
    16.6k
    Ja ne bi imao nista protiv da se u ovakvoj situaciji gdje se gusto borimo za titulu posegne za nekim 'Ronaldom' iz Rusije ili Ukrajine. Dva mjeseca nek odigra i da uzmemo titulu, ali nas problem nije 'Ronaldo', nama treba 'Mourinho'.

Legia je klasican primjer ekipe kojoj treba instant rjesenje. Moraju izboriti opstanak, a u kupu su u igri i ako ga osvoje izborit ce Europu. Mogu si tako spasitelja sezonu. Ocekujem da ce pored njih biti jos Poljaka koji ce uzeti igrace iz Ukrajine. Ukrajincima koji u ovom trenutku ne igraju nogomet cak i dobro dodje da su njihovi igraci aktivni i spremni za ljeto ako ce se naci rjesenje da se opet zaigra nogomet.
  • NORTE
    12.2k
    Uvjeren sam da će se sezona ukrajinske lige dovršiti u nekoj zapadnoj državi u iduća 3 mjeseca, makar nekim playoffom ako već ne regularnim rasporedom. S time da je moguće da nijedan klub neće ispasti iz lige.
  • Infinity
    16.6k
    Ja sam prilicno siguran da ga nece dovrsiti. Mozda neki play offa da se odrede putnici u Europu, al prije da ce se trenutno stanje proglasiti konacnim.

Vjerujem da ce za iducu sezonu vec nesto smisliti i da ce igrati kompletno prvenstvo, a i Europu. Mozda ce to biti neki sistem s 2-4 grupe kako bi bilo manje utakmica, al rjesenje se u svakom slucaju moze naci.

Ipak, ako se agresija pojaca i ako se poveca okupirani teritorij, mislim da nikome nece biti do nogometa.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Nama je bilo 1/3 okupirano 4 godine pa se igralo..čim nastupi neko primirje, vratit će se i nogomet
  • Krizy
    46.5k
    Prilično sam siguran da je jedan od vas u pravu :nerd:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    I Ronaldo se pozdravio sa LP :ok:
  • Jaro
    7.7k
    ronaldo, messi, hazard, mbappe... sve ove hypane zvijezde su vani, me lajk it!
  • Ludovic IX
    7.4k
    I ako Chelsea prođe danas, 4/8 sa Hrvatima u momčadi. Dosta velika mogućnost da opet važi činjenica da moraš imati Hrvata da bi osvojio ligu prvaka
  • miro
    4.7k
    i ako Lille prođe isto, dapače čak dvojicu :grin:
  • superhik
    11.3k
    Filip Uremović iskoristio je mogućnost koju je FIFA dala stranim igračima u Rusiji da zbog rata u Ukrajini kao slobodan igrač napusti Rubin te da izvan prijelaznog roka pronađe novi klub do 30. lipnja ove godine.
  • Baneki
    746
    Naš Luka Modrić igra u 37 vrhunski, a pogledajte nekadašnjeg igrača Porta Waltera u 32goj...
    https://sportsport.ba/fudbal/walter-amazonas-porto-izgled/420909
    walter.jpg
  • Krizy
    46.5k
    Broj klubova iz liga petica u završnicama:
    Lige prvaka - 7/8
    Europske lige - 6/8
    Konferencijske lige - 3/8

Očito ih i ne zanima toliko KL (očekivano)
  • LovroZG
    1.3k
    3/8 nije puno, al baš i ne dokazuje da klubove ne zanima ta KL. Trebaš uzet u obzir da su sam 4 kluba iz liga petica kretala u KL i da su još dva kluba ispala iz EL u KL. Od tih ukupno šest klubova, Lester je sad izbacio Rennes, a Spursi su ispali administrativno (makar bi lako moguće ispali i da ih nije korona sjebala). Na kraju je jedino Union Berlin podbacio na terenu.
  • Krizy
    46.5k
    Nisam nešto pratio detaljno. Ja iz 2019. bi napisao opširnu analizu ali nakon Superlige, uz jači Dinamo u Europi, pratim 5% u odnosu na prije 3 godine.
    Možda će se oni klubovi što nisu često u europskim natjecanjima više truditi da nešto naprave, a Tottenham i slični ispadati iz KL zbog fokusiranja na ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.