• Mali Zeus
    14.2k
    Ma kakav penal, mogao si je odgristi ruku pa da ne dira loptu.
  • Krizy
    46.5k
    Broj kola provedenih na prvom mjestu ove sezone:

Dinamo - 13

Osijek - 7

Rijeka - 3

Lokomotiva - 2

Hajduk, Gorica, Šibenik, Slaven, Istra, HD - 0
  • serbus
    4.3k
    Strahonja i ja složili se da je penal za Osijek ona ruka. :razz:
  • Ludovic IX
    7.4k
    Pošto strahonja apsolutno nema nikakav mandat da se njegovo mišljenje uzima ozbiljno jer ga je izgubio uvlačenjem u tovarski š...k, neznam jel ovo relevantna informacija
  • serbus
    4.3k

Nemoj tako čak je rekao da je i Livaji trebalo dat žuti :yum:
  • deda
    34.1k
    Nije ni čudo da su kod nas suci na lošem glasu. Taj Strahonja je prvorazredni primjer. Sudim kako mi se svidi, a ne po pravilima.
  • maddaddam
    2.9k
    "Dario Bel je bio svijetla točka derbija. Očekivao sam takvu prezentaciju i derbija i samog suca. Opravdao je sva očekivanja"

U emisiji je izvodjeno i nekoliko situacija u kojima je igrač Hajduka Dino Mikanović u tri navrata napravio jasne prekršaje, ali nije kažnjen iako je, kako kaže Strahonja, 'za sve te situacije trebao dobiti opomenu'.

Izdvojena je i situacija u kojoj je Marko Livaja rukom u lice pogodio Rasmusa Lauritsena, a Strahonja je zaključio da je to mali propust jer je napadač Hajduka mogao dobiti žuti karton.

"Livaja je napravio zamah i pogodio rukom igrača u vrat. Ovo je isključivo prekršaj za žuti karton, koliko god teatralno izgledalo. Ništa više od toga"
  • Ali
    2.2k
    Carevic drzi lojtre Strahonjicu:

"Livaja je laktom pogodio Šutala što je bilo za čisti žuti karton.Livaja je napravio zamah i pogodio rukom igrača u vrat. Ovo je isključivo prekršaj za žuti karton, koliko god teatralno izgledalo.

- Nemojmo od nogometa raditi balet. Dobro je što je igra bila tečna - kazao je Carević na što se Strahonja nadovezao:

- Imao je ujednačen kriterij i stvarno je odlično sudio utakmicu. "

Toliku ujednacen da je zidar Petka pocistio sledja po obje noge...
    A ovaj dlan u lice, je trebao bit zuti... a gle ujednacen kriterijem je izvadio Petku za klizeci na loptu ???
    Ujednacen , ha ha ha...
  • Mali Zeus
    14.2k
    Jedno je tečna igra, a drugo da se pusti lakat u lice.
  • Nino Bule
    14.5k
    No, budući da je Vušković dobro igrao Hamburger ga je poželio otkupiti, a Hajduk je pristao i na "skonto", nešto manju odštetu od ranijeg dogovora.

Hajduk je smanjio cijenu budući da je Hamburger aktivirao opciju prije roka i svi su tako zadovoljni.
  • vjeko1701
    9.4k
    Zlobnik bi rekao da im trebaju hitno pare.

Al taj ne želi Hajduku dobro...
  • Nino Bule
    14.5k
    Svak učita sta je njemu drago, oni da je luksa vrhunski posao odradio, mi da im fali koji euro pa prodaju igrace po diskontnim cijenama
  • Nino Bule
    14.5k
    Prvo dogovoreno je bilo 1.2 + 3.8 mil eura. Mislim da ispod 4 nije placen s popustom.
  • Eduardo
    21k
    Ajd zamislite neki ludi scenarij u kojemu bi Dinamo bio taj koji bi na kraju ostao bez europe.
    Nakon svih ovih godina sto su bili gotovo jedini klub koji je vukao hrvatski nogomet u europskim natjecanjima i sad da ostane bez europe to bi bilo medu top 5 svjetskih sportskih tragedija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.