• Eduardo
    30.8k
    Emreli potez previše, ali svaki put protiv Hajduka. Dosta potencijalno dobrih napada zaustavio jer je previše pimplao. Sav nedorečen. — Mali Zeus

Kao da su dva Petkovića bila na terenu. Jednog takvog možemo istrpiti, ali dvojicu nikako.
  • Markelo
    4.1k
    Mene je stvarno iznenadilo koliko je Emreli imao spore reakcije i to u Hnl utakmici. Ne znam što onda očekivat od njega kada dođu Europske utakmice
  • Salva
    3.1k
    Plava nedjelja u Koprivnici, ajmo Dinamo!

Mozda sam preoptimistican, ali ocekujem minimalno 700-800 ljudi u gostujucem sektoru i oko njega. A na terenu, rutinska pobjeda, 0-2.
  • seljak86
    3.2k
    Iskreno, ovo mi malo izgleda kao predobro da je istina :rofl: :rofl: :rofl:

Hvala na info u svakom slučaju
  • Salva
    3.1k
    kwlltq78pn1wxwzx.jpeg

Svi u Koprivnicu
  • deda
    48.5k
    Ulaznice su puštene u prodaju. Navali narode, svi u Koprivnicu! Cijena samo 40 kuna.

https://ulaznice.hr/web/event/106/26
  • NB86
    17.7k
    1800 karata u prodaji, moglo bi vecina toga otic
  • deda
    48.5k
    Gostujući sektor je C2. C1 nisu pustili u prodaju, vjerojatno kao rezervu za naše navijače.
  • bbb medimurje
    5.3k

pusten je u prodaju C2 (gostujuci sektor)
    Ukupno je 353 mjesta, ukupno je za sad prodano 92 karte, ostalo je jos 261 karta
    Ukupno je pusteno 1800 karta u prodaju za sada (cijeli stadion ima 3134 ulaznice)
    sumnjam da budu bas sve pustili u prodaju zbog tampon zone izmedu gostujuceg sektora i domacih navijaca
  • bbb medimurje
    5.3k
    dodajmo jos i da je cijena karte 40 kuna i za domace i za gostujece navijace bez obzira na sektor
  • Bosna86
    13k
    Već je prodano 40% boxa… Požurite, do večeras je to prodano
  • NB86
    17.7k
    Dobro je deda rekao, otvorit ce i c1 kad c2 ode. Nisam ni gledao koje su pustili koje nisu.
  • Salva
    3.1k
    Ostalo je još 177 karata za gostujući sektor…ne sumnjam da će se to rasprodati. Vidimo se u nedjelju !
  • deda
    48.5k
    Nakon tri sata prodaje otišlo je 213 ulaznica, dakle još je ostalo 140 komada. :strong:
  • flexXy
    3.4k
    Jel isao itko vlakom do Koprivnice da zna jel se isplati? Vidim da su karte jeftinije nego gorivo trenutno al ne znam kakvi su sa kasnjenjima i slicno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.