• Baneki
    746
    "Otpadke otpadaka", ja stvarno ne kužim takve konstrukcije. To su ipak igrači koji su stigli do prve HNL, mnogi talentirani nisu. Među tim igračima na posudbi iz Rijeke u HD je i bivši igrač Dinama. Pa čak i da su neuspješni nogometaši, ipak nisu zaslužili takve epitete.
  • superhik
    11.3k
    Hvala Dragovoljac
  • marcio amoroso
    37.5k
    E svašta :rofl:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Opet kažem, potcjenjujemo utakmice preko tjedna. Rijeka je još igrala i produžetke. Ne bi me čudilo ni da osijek prospe bodove.
  • Mrvica
    4k
    Blesavo prvenstvo maksimalno :lol:
    Srećom Dragovoljac oduzeo 3 boda Rijeci
  • NitkoBitan
    19.1k
    Meni se cini da su te "manje" ekipe puno nabrijanije na Osijek i Rijeku nego na nas. Valjda rezultatske traume utakmica sa Dinamom cine svoje
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Kao sto sam napisao prije nekog vremena, bitno je dobiti sve ove "male" utakmice i u derbijima ne izgubiti. Nazalost sezona je takva da ne mogu reci da ocelujem pobjedu protiv billo koda od trojke ali ipak ove ostale bi trebalo pobijediti bez problema pa se na kraju sezone zahvaliti clanu.
  • Jaro
    7.7k
    a u Ri se sigurno malo i slavilo, ovdje se bodovi upisali vec prisli tjedan i pljus...
    A ovaj "dragovoljac" nakon pauze samo pokazuje s cim i kako su usli u 1.HNL... Steta, jer uz borbu za opstanak slicnu proslogodisnjoj ova sezona bi bila savrsena...
  • Captain America
    18k
    Njima je Gorica već tradicionalno veliki problem. Još je sad novi trener u Gorici.
  • Neki tip
    21.3k
    "Otpadke otpadaka", ja stvarno ne kužim takve konstrukcije. To su ipak igrači koji su stigli do prve HNL, mnogi talentirani nisu. Među tim igračima na posudbi iz Rijeke u HD je i bivši igrač Dinama. Pa čak i da su neuspješni nogometaši, ipak nisu zaslužili takve epitete.Baneki

Pa nije to komentar toliko njih i njihove kvalitete, koliko statusa u Rijeci.

Barem sam ja to tako shvatio.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ne bih se slozio, promjenila je rijeka sportsku politiku i pokusavaju razvijat mlađe igrace, pretpostavljam da je dosta igraca na posudbi u hd-u projekti koji bi sigurno dobili priliku u rijeci, a ne otpadci kojima je ovo zadnji vlak da dobiju ikakvu sansu.
  • Nino Bule
    14.5k
    Caktas ni na popisu, navodno suspendiran jer je bancio do ranih jutarnjih sati. Ne kuzim koliko glup moras da u gradu poput osijeka koji ima 2 i pol mjesta za izac, ides van prije utakmice.
  • Jaro
    7.7k
    Jel osijek ima kaznu pa nema nikog ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.