• db-izbjeglica
    15.9k
    loksica se opet fino posložila nakon jedne izuzetno loše sezone. čabraja se pokazuje kao poprilično dobar trener za HNL standarde.

opet je to momčad za gornji dom HNL-a, koja je kvalitetom najbliža da se umiješa u prva 4 mjesta.

polomit će još netko zube na njima do kraja sezne.
  • pencilneck
    689
    Već Hajduk ih neće pobijediti iduće kolo.
  • Blue98
    742
    Bilo bi lijepo kad bi popusili od nas danas i onda od lokse iduce kolo, dva zg kluba ugasila snove o frituli
  • db-izbjeglica
    15.9k
    dost dobar dan u HNL-u, 2 utakmice, 0 golova :sweat:
  • vjeko1701
    9.4k
    Pošto sa izbacivanjem Rusije nam iduće sezone treba samo jedan od ona tri događaja da bi osvajač kupa išeo u pretkola EL dal onda u slučaju da popušimo naslov ali barem budemo drugi možemo barem u prekola EL ako osvajač naslova i kupa bude isti klub?
  • Captain America
    18k
    Čini mi se da je rečeno da je razlika u lovi zanemariva između Konferencijske i Europske lige i da najviše zaradimo od pretkola LP.
  • Jaro
    7.7k
    financije su nesto vise u EL od KL, ali sportski motiv je nemjerljiv, a dodatan plus EL kvalifikacija je "padobran" u vidu nastavka natjecanja u KL ako kiksas u EL kvalama...
    Ali, sve osim naslova i kvala LP je teski neuspijeh za ovu ekipu...
  • pencilneck
    689
    Kud ces veceg sportskog motiva od mogucnosti osvajanja prvog europskog trofeja od 1967.? Ponasamo se kao da imamo 6 osvojenih Liga prvaka i 5 Europskih liga, pa nam je igrati i pokusati osvojiti Konferencijsku ligu ispod casti. A realno bi osvajanje Konferencijske lige bio jedan od najvecih uspjeha u povijesti hrvatskog nogometa, a od slavlja se mi svi ovdje ne bi oporavili mjesecima.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Mi nemamo nikakve šanse za osvojit Konferencijsku ligu, ima tu dosta ekipa al pari s nama i par njih koji su iznad nas kvalitetom, a i mislim da će i drugi to natjecanje shvaćati malo ozbiljnije u budućnosti.
  • Krizy
    46.5k
    Kopiću, jesi to ti? :razz:
  • serbus
    4.3k

Nemoguće Kopić piše na drugom forumu...
  • Captain America
    18k
    Hajdukov topic na snetu? :eyes:
  • serbus
    4.3k
    Inače gledam sad Dragovoljc Rijeka i danas je baš dosadna tekma već 10min razmišljam zakaj gore lijevo di stoji rezultat i klub za Rijeku piše RJK molim nekog pametnijeg da mi objasni ako ne znam da igra Rijeka kako bi po RJK trebao skužit da je to RI?

I taman gol 1 0 Dragovoljc i to akcija kakvu mi nismo dugo odigrali
  • Majki2111
    3.4k
    A kužim logiku. Ima smisla. Pomoću suglasnika kad su izolirani lakše se puno shvati riječ iz konteksta tako na semaforu. . Bar je meni tak. Kombinacija suglasnika je puo specifičnija od kombinacije suglasnik+samoglasnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.