• db-izbjeglica
    15.9k
    Da ostali hr klubovi koji su u igri za naslov igraju ozbiljne utakmice preko tjedna kao dinamo, imali bi bodova negdje kao lokomotiva. Mislim da se kod nas debelo potcjenjuje taj faktor, ja prvi...

Hajduk nakon gorice u srijedu ne može dobiti istru u nedjelju. Svi smo bili ogorčeni kad dinamo u nedjelju nije dobio osijek, nakon što je u četvrtak dobio jbnu sevillu
  • marcio amoroso
    37.5k

To sam i ja jučer napisao u jednoj wap grupi. Da su ostali imali europske obaveze Dinamo bi već sad bio na 15 bodova prednosti.
  • Infinity
    16.6k
    Rijeka je prosle sezone igrala Europu i imala 61 bod. To im je najmanji broj bodova od kad se igra liga 10.
  • Eduardo
    21k
    U subotu opet "meč lopta" za izbacivanje protivnika iz utrke za naslov. Ako dinamo ne može dobiti ovakav hajduk, kojeg istra nadigra, znači ne nekim bunkerom nego su doslovno imali veći posjed i igrali nogomet, onda naš klub jednostavno ne zaslužuje naslov ove sezone.db-izbjeglica

Molim te da Dinamo i Istra ubuduće pišeš velikim slovom :smile:

Meni Biuk i Ljubičić izgledaju kao igrači koji nisu milimetra napredovali otkako su priključeni prvoj momčadi, potpuna stagnacija. Nažalost obojica pokazuju još uvijek blage simptome epilepsije pa ovim putem apeliram na Hajduk da se što prije pozabave rješavanjem tog problema.

Dodatan problem ima ovaj ninja turtle sa svojim ponašanjem, bahatošću i arogancijom. Dugo HNL terene nije gazio ljigaviji igrač (u smislu ponašanja).

Bravo Istra i hvala Katiću za trenutno pomračenje uma.
  • Nino Bule
    14.5k
    “Izgleda da su zlokobne slutnje koje smo imali vezano u najnoviju promjenu vlasništva našeg HNK Šibenik bile opravdane. Jedan po jedan Šibenčanin leti iz kluba, famozni tobožnji vlasnik Jurić polako odlazi u drugi plan, a u prvi dolaze neki „odlikaši“ s kaznenim prijavama. Ne možete ih promašiti jer nadaleko smrde po kaljuži iz koje su ispuzali, a u koju godinama pokušavaju odvući hrvatski nogomet.

Mi Funcuti nećemo mirno promatrati kako ti likovi žele naš HNK Šibenik pretvoriti u filijalu “trofejnog” Hajduka i kako Šibenčani više nisu dobrodošli u svoj klub.

Pozivamo i gradsku upravu s obzirom da klub koristi gradsku infrastrukturu te je sufinanciran iz gradskog proračuna neka konačno dignu glavu od Poljane i pogledaju prema Šubićevcu.

Siniša, Šubićevac nije zahod za premlaćivanje!”
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Molim te da Dinamo i Istra ubuduće pišeš velikim slovomEduardo

Nisam grammarnazi, tehnička struka, brojevi me zanimaju više od slova, ako telefon sam ne napiše veliko slovo, ja sigurno neću stisnuti da to napravi...
  • Eduardo
    21k
    ne uzrujavaj se. Ovo je bila zeka, vidiš da nisam spomenuo Hajduk kojeg si isto napisao malim :up:
  • Krizy
    46.5k
    Biuk kao krilo ima gol i 3 asistencije u 1499 minuta.

Baturina veznjak u 356 minuta ima gol i 3 asistencije.
  • Nino Bule
    14.5k

Da ne pricamo o marinu koji igra u sibeniku, stariji godinu dana, gazi malog biuka u apsolutno svakom statistickom pokazatelju, pa se ne prica o novom c. ronaldu.
  • deda
    34.1k
    Krizy ajd izvuci paralelu Beljo-Ljubičić ako stigneš
  • maddaddam
    2.9k
    Nadam se da će dalić vrijednovat progres bilih tića i pozvati obojicu pod svoje skute.
  • Krizy
    46.5k

Beljo - 16 golova i 4 asistencije, 2133 minute
    Ljubičić - 8 golova i 2 asistencije, 1407 minuta

Duplo bolja statistika Bolje, uz za 1/3 veću minutažu.
    Obojica po 3 gola niželigašima u kupu, što više utječe na statistiku Ljubičića.
  • Neki tip
    21.3k
    kaj ne vidim, odnosno ne kužim, a trebao bih? :yikes:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    vjerovatno Belje=Beljo, strijelac za Istru protiv tovara. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.