• Krizy
    45.8k
    A oni već boldani, mislio sam od ovih ostalih :grin:
  • Olmic
    3.7k
    Kažu SN kao mogući prelazak na 433
    Ne znam šta mislit o tome ( pogotovo zadnja linija uz ozlijeđene Perića i Tea)

Recimo
    Livi
    Ristovski Šutalo Ras Bočkaj ( obrambeno Bočkaj nije kvaliteta, a sa svojom kondicijom može Max 5,6 puta cijelu dužinu istrčat)

Mišić Gojak
    Špika Tola Orša
    Andrić

Oke dobimo špiku, ali gubimo Oršu, iako pričao sam s osobom iz kluba i kaže pročitali su Oršića, svi ga udvajaju i ne daju mu slobodu za šut pa moguće da bi mu bilo lakše s pozicije krila krenut prema unutra na šut

Mislim da će Petković na hlađenje i da sigurno neće krenut protiv Šibenika

Da sam ja trener izveo bi slijedećih 11

Livi
    Ristovski Šutalo Franjić
    Špika Mišić Bulat Bočkaj
    Tolić
    Andrić Oršić
  • Nino Bule
    14k
    Igrali smo sa 4 iza pod krznarom i primali golove iz svake poluprilike, falio nam je tad zadnji vezni koji bi cistio ispred obrane, fali nam i sad. Jedina opcija da imamo defanzivnu stabilnost s ovim rosterom je da igramo sa 3 iza, po meni bolje da dilaver/ras uskoce nego opet kemijat i pocet primat golove ko mutavi.
  • Captain America
    17.9k
    Zna li se išta jel nam se vraća Đurasek ili ostaje igrač Dnipra (vidio sam spominjanje nastavka ukrajinskog prvenstva u Rumunjskoj)?
  • NORTE
    12k
    Menadžer Krznar je 'otjerao' Gavranovića iz dinama. To nisam znao do sad i time ispada još gori. Kiksao svako malo, osramoćen od Sheriffa, odgodio derbi, ispao doma iz kupa i skoro uništio sezonu.
  • De Oliveira
    1.2k
    Krznar je ove sezone grobar Dinama.
  • Baneki
    746
    Baš nešto ne vjerujem da je Krznar bio samostalan u toj odluci...
  • blue heart 72
    1.8k
    slažem se sa tvojim mišljenjem
  • Infinity
    16.5k
    Gavranovic nije otjeran. Dinamo je u tom trenutku igrao s Petkovicem u spicu, a Gavranovic je sjedio na klupi. Sam je rekao da je zelio otici zbog te situacije. Petko je u tom trenutku realno bio bolji igrac od njega. Kad su njih dvojica dovedeni ocekivalo se da Gavranovic bude starter, a da se ovaj bori za minute. Vrlo brzo se Petkovic pokazao cak i kao bolje rjesenje od Gavranovica. Nije nam tad smetalo sto Gavranovic sjedi na klupi.

Naravno da nam je svima zao sto je otisao i naravno da bi danas bio bolji od Petkovica, ali lako je biti general poslije bitke. Bilo je suludo ocekivati da ce igrac poput Gabranovica pristati da sjedi na klupi. On je zatrazio transfer i dobio ga je. Da je ispala scena nakon sto ga Dinamo nije htio pustiti svi bi pisali 'supci iz uprave mu ne daju da ide, a sjedi na klupi'.

I meni je zao sto je otisao, al u tom trenutku kada je odlazio ja bi izabrao Petkovica i njega prodao kad se vec moralo birati. Danas vidim da bi pogrijesio, al lako je gledati danas. Ostaviti ga u klubu i drzati ga na klupi nije bilo rjesenje. To nije posteno prema njemu, a imao je i primanja prvotimaca, a ne rezerve. Danas je lako pametovati, a ostaje i cinjenica da bi Petkovic mozda danas bio 'stari' da je Gavranovic ostao. Mozda je konkurencija ono sto ga gura.
  • superhik
    11.1k
    plus u nekim periodima kad bi nam bio prijeko potreban za igru, obzirom na trend ozlijeda, bio bi nam nedostupan za nastupe.
    vq7qi5zbh2jaxyop.jpg
  • xavier
    12.1k
    al u tom trenutku kada je odlazio ja bi izabrao Petkovica i njega prodao kad se vec moralo birati. Danas vidim da bi pogrijesio, al lako je gledati danas.Infinity

Gavranović je otišao jer više nije želio sjediti na klupi iza Petkovića od kojeg je bio u puno boljoj formi. Ja bih isto napravio na njegovom mjestu. Mislim da je svima bilo jasno da trebaju u najmanju ruku dijeliti minutažu.

Nije tu bilo nekog biranja jer Petkovića nitko nije ni tražio. Kod nas se često cijeni taj "potez", ali vani je davno prošlo vrijeme igrača koji nisu "unutra" cijelo vrijeme i ne doprinose na više načina.

Ono što je meni suludo u cijeloj priči je činjenica da je Krznar 3 dana nakon što je Gavranović otišao objavio da sad igramo s 2 napadača.
  • vjeko1701
    8.9k
    Ne bi se čudio da je ta odluka oko 2 napadača bila sa ciljem otvaranja mjesta Čopu u prvoj postavi da bi se opravdalo njegovo dovođenje.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Nadam se da je Kopić gledao hajduk - rijeka i vidio slabe strane Hajdukove obrane. Ako im rijeka može zabit tri komada, možemo i mi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.