A mi bi novi, možeš misliti kako bi se naš novi nakon svih krađa na njemu dok se svi pajdaši namire raspao za par godina da bi plakali za starim Maksimirom... — serbus
Hvala od srca NK Jadranu, njihovoj školi nogometa, obiteljima, simpatizerima, navijačkoj skupini Šajete na idejama, prijedlozima, strpljenju i podršci, mojim suradnicima iz gradske uprave koji su radili na projektu od samog početka, Ministarstvu turizma i sporta koje je sufinanciralo izgradnju, Ministarstvu državne imovine koje je ustupilo zemljište, svim projektantima, izvođačima, nadzoru, Sportskoj zajednici koja će upravljati, nanizao je gradonačelnik Poreča.
Možda im je reklama u Kranjči bila samo zato jer je gostovao Osijek. Mislim da je sponzor povezan i s jednom mađarskom bankom. dinamo bi svakako trebao bar još jednom gostovati u Gradskom vrtu (vjerojatno skroz punom) jer Pampas neće tako skoro, iako kad radove preuzmu ozbiljne firme to će ići puno brže.Ista stvar je napravljena neki dan oko Pampasa. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.