• serbus
    4.3k
    Ne kužim zakaj se sad Tolića stavlja ako mu ne vjeruješ u HNL sad ga bacaš u vatru na eurotekmi da te vadi amater još jednom pokazuje kakav je panj. Može Tolić riješiti tekmu ali i izgoriti zauvijek a ne vrijedi ga izgubiti jer se eto Kopić sad sjetio ga izvuć iz naftalana.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Niste zadovoljni kad ne igra Tolić, niste zadovoljni kad igra Tolić. Nadam se da će biti igrač prevage

AJMO DINAMO :100:
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Nadam se da ce i Emreli dobiti makar nekih pola sata u jos aktivnom rezultatu pa da vidimo sta moze
  • Keyser Soze
    10.6k
    Ispadnemo danas i sutra prođemo u ždrijebu :rofl:
    Bila je takva situacija one sezone kad je Rijeka izbacila Stuttgart.
  • Praskaton
    2.5k
    Bitno da petko nije na mjestu kreatora..izgledat ce to sigurno dobro vcrs ne sumnjam da cemo odigrat i bolje nego u spanjolskoj..sta Bog da,vjerujem da nitko nece bit previse nesretan ako ispadnemo a dobijemo petka tolica bulata ili nekog drugog u formi
  • Infinity
    16.6k
    Zanima me sta ce biti ako Zenit prodje? Dalje ide Betis koji je vec ispao ili ce biti dva lucky losera? Ova druga opcija mi ima vise smisla s obzirom da je odluka nakon utakmice Betis - Zenit.

Inace, pamtim jedno izvlacenje lucky losera. I tko dobije? APOEL. Je*eni Ciprani koji ni sami ne znaju kako su tu gdje jesu. Imaju vise srece nego pameti.

Ja ocekujem izbacivanje Rusa na duzi period. Srbi su devedesetih izbaceni na pet sezona.
  • Captain America
    18k
    Ja bi gurnuo Betis dalje (jer ovi su ipak bili prvi pa nisu ni igrali knockout). Slažem se za izbacivanje Rusa (ovo bi na razini cijelog sporta napravio, nema ni ove varijante "ruskih sportaša" s OI), treba im oduzet sva domaćinstva finala, otkazat Gazpromu sponzorstvo...
  • Jaro
    7.7k
    Srbi nisu bili glavni sponzor lige prvaka, a niti blozu marketinski intetesantni...
  • marcio amoroso
    37.5k
    Bočkaj jednostavno ne može odraditi 180 ili 210 minuta u 4 dana. Ja mu ne zamjeram jer jednostavno nije navikao na to. Dobiti će danas svojih 20-30 minuta i u Osijeku 60-70 minuta. To je apsolutno ok. Štefulj je defanzivno stabilan, ima energije, a Bočkaj može ući kad se bude lomila utakmica da pomogne sa svojim ofenzivnim kvalitetama.
  • Infinity
    16.6k
    Bili su Englezi par godina prije jako zanimljivi pa su odletjeli na pet sezona iz Europe.

Gazprom je sila, al vjerujem da bi UEFA lako nasla novog sponzora. Mozda ne bi dali toliko love, ali bi dali priblizno.

Ja ne bi gurao Betis, cisto iz razloga da mi imamo vecu sansu biti izvuceni ako ispadnemo :rofl: Cak i da nas nema u tim opcijama, Betis treba biti jednako tretiran kao i ostali ako vec ispadne. Ja vjerujem da UEFA ima vec propisana pravila o ovim situacijama, ali mi je mrsko traziti.

Mislim da je jednom prilikom Bilbao (?) prosao dalje nakon izbacivanja Trabzona (?), ali su ovi iznaceni nakon prve odigrane utakmice. Moguce da je jos netko od Turaka izbacen i da se tad izvukao taj gore navedeni APOEL. Mozda je to bilo iste sezone.

Jos jedan primjer. Zrinjski - Partizan. Taj dvomec je registriran 11-1 za Partizan koji je naknadno izbacen iz Europe, ali je Zrinjski pusten dalje, tj. nije se izvukao lucky loser. Prema tome bih rekao da ce Betis dalje, tj. ako je jedan klub izbacen onda ide dalje onaj koga su prosli u zadnjem kolu. Steta :grin:
  • Nolifer
    8.6k
    Bilmezi od redara na ulazu uzimaju maske! Prvi put od kad dolazim to rade. ono wtf? Mjere nula bodova očito
  • reziser
    6.9k
    Jedna friška :joke: bez exploreraxir06ll59u9z49fj.jpg
  • marcio amoroso
    37.5k
    Naša najveća pobjeda je njihov sastav. Pokazuje da smo zaslužili poštovanje i onih najjačih.

Moja jedina želja za večeras je da to poštovanje opravdamo.
  • Infinity
    16.6k
    Mislim da su zabranjene od onog dana od kad su uvedene. Maske skrivaju identitet i kao takav predmet su zabranjene na stadionima u Hrvatskoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.