• Bosna86
    11.7k
    Mi smo Dinamo Zagreb i nek se Sevilla misli kako ce odbraniti prednost, a ne mi kako cemo je stici... Pobjediti cemo i sutra i u nedjelju, pa nek gamad pocrka od muke
  • Nino Bule
    14.1k
    Ja bas imam dobar osjecaj pred utakmica, a inace sam defetist.
  • Krizy
    46.1k
    Lopetegui:

"Poznat mi je Oršić, ali znamo da je cijela ekipa opasna, tu su i Petković, Jurić, Emreli. Znamo kako igra Dinamo, ali imamo jasnu ideju kako trebamo igrati. Dinamo je u Sevilli pokazao kako je kvalitetan i rezultat je bio malo nerealan u odnosu na prikazano. Sutra očekujemo još težu utakmicu."

"Ideja Dinamove igre je da uvijek ide na pobjedu, izlazi visoko i traži loptu. Intenzitet i agresivnost bit će još veći obzirom na rezultat. Mi ćemo se koncentrirati na sebe i ako uspijemo odigrati kako smo zamislili, vjerujemo da ćemo uspjeti iskontrolirati utakmicu."

"Dinamo već godinama igra Europu i ima to iskustvo. Sutra igraju dvije jako dobre ekipe, a Dinamo ima dosta reprezentativaca i igrača koji bi bez problema mogli igrati u bilo kojoj ligi na svijetu."

Prije bi me bilo sram prenijeti izjave jer se reda radi tako govorilo. Kao što Marcio reče, danas se vidi respekt i iskrenost kod ovakvih izjava.
  • Crusades1986
    13.1k
    Andrić ipak spreman za sutra, danas je trenirao s ekipom
  • Ali
    2.2k
    Samo jedan detalj koji sam sada uocio ali i veliko HVALA Orsi !
    Veceras je mogao igrati ponovo protiv Kanea i drustva, (Burnley-Tottenham) ali je odabrao plavi dres i svaka mu cast.
    Stoga sutra podrska svih 90 mkn, pa i ako mozda nebu po planu nema veze, NEMA PREDAJE !
  • Blue98
    734

Zanimljivo je vidjet kako petko nesto orsi objasnjava, vise bi volio obrnutu situaciju, da njemu orsa objasni kako se gine za dres
  • Ludovic IX
    7.4k
    Danas često ponovljena laž da Petko ne igra obranu. Mene često živcira što se toliko vraća da na naših 20 m uzima loptu a treba biti na protivničkoj polovici..igra on obranu ali trenutno ne igra ništa. Ali i ja sam zagovornik toga da ga se ili stavi na špicu ili klupu
  • Ali
    2.2k

Zanimljivo je vidjet kako petko nesto orsi objasnjava

Jos zanimljivije da Petko radi trenerov posao dok se trener igra s loptom

Di su ona vremena kad su njih dvojica i olmo ofigravali one ubojite brze trokute i lomile protivnike.
    Ivanusrc ima kapacitet nadomjedtiti Olma ali nema trenera
  • Blue98
    734

Dobri stari dani, steta sto je kratko trajalo.
  • jp23
    2.7k
    Ništa loše, samo šala kolega, bude sve dobro
  • De Oliveira
    1.2k
    Zelimo ovakav pristup ty0vweq1wl07uoje.jpg
    lgil2a52kcevob78.jpg
    ttvc2nxvbzwu9vr5.jpg
    afft0zx3378q5l04.jpg
  • serbus
    4.3k
    Ivan Bošnjak pokušavam zamisliti današnje igrače da popiju kamen u glavu... Koliko bi ih reagiralo kao on? Nije bitno da zabiju gol nego samo da zaigra..erupcija emocija,pa slavlje na ogradi krvave glave je isto za grafit, kad malo staneš i pogledaš unatrag svako malo nešto iz naše povijesti treba ostaviti na zidu budućim generacijama.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Idemo ih sprašit danas, pa se sutra za PETKović možemo napit u to ime. :cool:
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Jel prodaje netko kartu za sjever? Ili zna nekoga tko prodaje? Nek mi se javi u poruke. Zahvaljujem
  • Nolifer
    8.5k
    Ajmo Dinamo, nema predaje! Petko povedi nas, Orša povedi nas... Sretno Plavi! :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.