• puxigadjurdja
    3.4k
    Ja bi dilavera stavio na zadnjeg veznog
  • marcio amoroso
    54.4k
    Po meni postava bi mogla biti:
    Livi-Franjić,Teo,Šutalo-Ristovski, Bočkaj-Gojak,Mišić-Petko-Jurić i Oršić.
    — Navijač Dinama

Tako će biti. Samo si stopere krivo posložio. Theo igra desno, Šutalo sredina, Franjić lijevo. Inače si sto posto pogodio.

U drugom neka uđu Bulat, Menalo, Špikić, Štefulj i Emreli da držimo energiju na maksimumu i to je to.
  • Infinity
    21.7k
    Ja bi dilavera stavio na zadnjeg veznog — puxigadjurdja

Ovo ima smisla. S obzirom ja ozljedu Ademija i da nam treba neki razbijac u nekim utakmicama, mislim da bi Dilaver mogao to pokriti. On je do prije par sezona i bio DM.
  • Navijač Dinama
    13k
    Tako će biti. Samo si stopere krivo posložio. Theo igra desno, Šutalo sredina, Franjić lijevo. Inače si sto posto pogodio. — marcio amoroso

Ma iskreno nisam nešto išao točno tko će na kojoj strani nego baš 11 naveo za kojih mislim da će igrat. :sweat:

Vezano za Dilavera, i njega ili Bulata bi ja osobno volio da igra u paru sa Mišićem/Gojakom jer mislim da ni Gojak ni Misic nisu isti tip igrača Ademia, a onda ko bo njih dva igrala, tu onda fali jedna "čistilica" kao što je naš Kapetan.
  • Nousername
    839
    Ova ideja za Dilavera mi se cak svida.Obozavam ga kao igraca i koliko daje za klub i ima muda do poda.Moglo bi ga se isprobati na zadnjem veznom pa sta bude iako od toga nece nista biti
  • BBB Mataa998
    3k
    Emreli za Jurica,ako je ikad vrijeme da se pokaze onda je to sutra pred domacom publikom i u jako vaznoj utakmici.
  • pencilneck
    1k
    Pogledao sam cijelu presicu. Kopić je puno nervozniji no inače i krenuo se razračunavati s novinarima, nogometnim analitičarima, itd. U nekom trenutku se zaustavio usred rečenice i nekome viknuo "Jel možeš na mobitel razgovarat negdje vani". :rofl:
  • pencilneck
    1k
    Službena info iz kluba: očekuje se 11.000 gledatelja, od čega 130 navijača Seville.
  • Gelipter
    4.8k
    Sve je bahatiji i živčaniji Kopić. Ili ga stvarno toliko iritiraju novinski napisi, kritike i komentari jer ni sam nije siguran u sebe ili ovo sve izvodi namjerno da pokaže kako i on zna biti dominantan i podviknuti. Ali kako se kaže: nije kralj onaj koji naglašava da je kralj.
  • superhik
    13k
    Ne kužim ova opravdanja za Petka sa presice. Kao zna da loše igra i još lošije igra zato što je pritisak na njemu. A na terenu se to baš i ne vidi. Nije da se on trudi izaći iz tog kruga pa jede travu
  • reziser
    8.3k
    na tekmi neće sigurno biti Perića, Ivanušeca, Ademija, Lauritsena i Andrića
  • Neki tip
    21.4k
    na tekmi neće sigurno biti Perića, Ivanušeca, Ademija, Lauritsena i Andrića — reziser

Te "svježa info" o Blažičkovoj "mirovini" te ove danas već općepoznatosti o izostancima.. Gospon Režek, Vi kaj da ste se iz zimskog sna probudili.. :)
  • jp23
    4.9k
    To vam je kad se koristi internet explorer, pa sporo putuju informacije do njega :rofl:
  • reziser
    8.3k
    Da znate u kojom sam situaciji, imali bi razumjevanja
    Gasim explorer
    Aj bok
  • marcio amoroso
    54.4k

Ne daj se Režek :strong:
bold
italic
underline
strike