• Fanboy
    2.7k
    Eto, ono što se meni čini da Kopić valjda nastoji napraviti neki rezultat u Europi da mu se otvore neki novi poslovi...Njemu je HNL sporedan, no zenzacija protiv Seville bi ga lansirala među neke krugove u Europi za trenera. Njega tak briga jel se prvenstvo uzme ili ne...

Ovo je danas izjava nakon poraza, obratite pažnju na boldani dio:

Bitne bodove smo izgubili, nakon europske utakmice napravili smo sve da regenerirani dočekamo Lokomotivu i da balansiramo između standardnih igrača i nekih koji bi mogli dobiti priliku. Na kraju smo ipak morali rotirati, a izgubili smo dva važna boda. Napravili smo te neke promjene, ali generalno nismo bili pravi, bili smo spori u reakcijama. Odigrali smo intenzivan susret u Sevilli i to je sigurno uzelo svoj danak. Što se susreta protiv Seville tiče, mislim da smo dobro funkcionirali unutar sustava, ali imali smo jedan blackout kad smo primili onaj gol što nas je kasnije odredilo. Međutim, mislim da ćemo biti pravi u četvrtak. Danas nismo bili dobri kako individualno, tako ni timski. Nakon Seville čeka nas Osijek.Do četvrtka trebamo dobro kadrirati, a zatim se okrenuti HNL-u - rekao je trener Dinama Željko Kopić nakon susreta.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    sa obzirom na to da u HNL jako visimo se bojim da bi nam najveća pobijeda bila ispadanje od Seville.SAS1987

Apsolutno... Situacija je stani-pani. Europa je sada sporedna
  • Dinamosaur
    1.6k
    Sama pojava i autoritativni glas su razlika. Zamisli kad ovaj drekne u svlačionici u usporedbi sa Kopicem koji izgleda kao da će briznut u plač
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Šta reci, toliko o tome da nam loksa pusta bodove. Nez danas kako su se branili ko da im prvenstvo ovisi, imam osjećaj da su protiv nas svi napaljeniji neg protiv ostalih klubova al dobro. Šta se tiče nas ništa ovo nije novo, valjda ni jedna danas odigrana vertikalna lopta u dubinu a brate nema je niko ni odigrat kad igraš sa tri defenzivca. Možda nemamo zamjenu kval za Ivanuseca kad ga nema, al bar nek odigra AMF kakav takav Baturina, Tolić…ovako nemamo kreativnog igrača na terenu. Druga stvar igramo 352 forca su nam bekovi kao odjebavamo igru kroz sredinu a prvo pol ne ubacimo takoreći lopte u kazneni. Prvo poluvrime mrtva dosada, drugo smo već bili dosta požrtvovniji. Al jbg nemos svaku na silu dobit, moramo bit toga svjesni. Prosuli smo bodove danas po tko zna koji put, ozljedili sami kapetana. Nez sta da pametnog zaključim, uvik isto.
  • Praskaton
    2.4k
    Kad se sjetim u prvom dijelu kako smo govorili nece hajduk igrat vjecno ovako dobro a mi se moramo dic kad tad.
    Ne treba dramatizirat nakon jednog poraza al ovo ne izgleda dobro od trena kad je ova kukavica preuzela klupu dinama.
  • og1986
    2.9k
    I krznara smo čekali i čekali jer je imao relativno "povoljne" rezultate, a igra je bila za k. Dok nije prekipjelo.

Meni je Kopić bio za otići čim se radovao ko neki klaun prošle godine kada su jedva dobili Istru. Kada su ga ostavili mislio sam, ajde, valjda će sabrati momčad na odmoru i imati plan.

No ovo se vidi da ne ide nikamo. Rekao sam nedavno da se ne bih čudio da moramo mijenjati trenera jer će biti drž nedaj. Ali bome nisam očekivao ovako rano da ću to tražiti.
  • miro
    4.7k
    ne znam, možda je ekipa iscijeđena, jer u Sevilli smo bili baš dobri, ali ne smije Dinamo igrat sa toliko ziheraša i nekreativnih nogometaša. Kopić se opet vratio na izdanje protiv Hajduka, nije dobro
  • Olmic
    3.7k
    Ne znam jel tko bio na zapadu da bi primijetio gestikulaciju Mišića prema tribini, taj tren bi ga izvadio...
  • Keyser Soze
    10.5k
    Kaj je napravio?
  • Olmic
    3.7k

Sredina drugog poluvremena, mi trebamo gol, brz protok lopte i on svjetlosnom brzinom prebacuje od jednog do drugog stopera i naravno tribine mu seru i on onako zamahuje rukom kao( slično kao Machado, samo bez prsta) , jbg nešto je i govorio, sigurno nije "pristojno"..
  • Praskaton
    2.4k
    Fascinantno mi je sve u vezi tog Misica..kad je doso mislio sam top pojacanje,a momak sve dublje tone u svojoj igri
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Danas ne mozes protiv nikog igrat sa dva vezna,ne znam zasto je zadnje 2 tekme napustio sustav u kojem je dobio sve utakmice. Izostanak Ivanuseca nije razlog da ides eksperimentirat sa Juricem na poziciji koja nije njegova,pogotovo protiv Seville.

Fali nam prodornosti i okomitosti to je jedini danas malo pokazao Spikic, Dilaver mi se trenutno cini kao sigurnije rjesenje i od Danca i od Francuza.

Govor tijela kod Petkovica je zabrinjavajuc, covjek totalno van ritma,mislim da je sezona za njega izgubljena zreo.je za klupu do kraja prvenstva pa makar igrali bez napadaca.
  • Nino Bule
    14.1k
    Mislim da tu vise nije samo stvar nogometnog znanja nego i pritiska/psihe. Puno je teze igrat kad ti gori pod nogama i moras sve dobivat, jedan ademi, orsa, teofil s time nemaju problema, misic ocito ima jer svaka jaca utakmica on bude najgori igrac na terenu,
  • Ali
    2.2k
    Mislim da je kad nema Ivanuseca a igras protiv ovakvih ekipa treaba ovakva postava

9chhurin1x6asixm.png

I naravno napalit ih kao da igraju kljucnu utakmicu i nakon pola sata bj bilo 2:0 i bez potrosnje priveli kraju.
    I puni optimizma i pripremali se za cetvrtak i pun stadion (40% kapaciteta...)
  • Captain America
    17.9k
    Danas ne mozes protiv nikog igrat sa dva veznaSvi na Sjever

Ovo je jedino uspilo Conteu u Chelseau. Al je imo Kantea koji trči za trojicu i na krilima Hazarda i Wiliana koji su 10ke na krilima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.