• Woot
    101
    Moramo vec do sljedeceg HNL kola imat ili drugog trenera ili se ovaj mora odlucit da ce prestat bit p*cka, otic u svlacionicu, porazbijat sve kaj vidi, pa da vidimo oce li imat autoritet. Sljedece kolo bi lako moglo usmjeriti HNL prema prvaku, moramo dobit
  • Nousername
    705
    nema pritiska i onog žara iDinamosaur
    Nebi bas rekao da ga nema.Trcalo se dosta u prvom poluvremenu i pokusavalo ih se stiskat ali jednostavno ne ide.Mislim da nije toliki problem u zelji igraca jer se po svakom slavlju gola vidi da svi gore u sebi
  • vjeko1701
    8.9k
    Ako s braćom Kovač več nije odrađen barem pokoji razgovor vrijeme je da se krene. Pa makar duplo probili najskuplje trenere do sad.
  • Praskaton
    2.4k
    nadam se da smislja kako ce objavit neopozivu ostavku
  • Woot
    101

Nema muda za to, ili ce ga Mirko zamjenit il nece niko
  • Markelo
    2.7k
    Nevjerovatno je da od 4 kluba koji pikiraju vrh, mi imamo najgoreg trenera. Što je još nevjerovatnije nakon Krznara koji nas je koštao dosta bodova, čovjek bi pomislio idu na neko iskusno trenersko ime ali ne, oni uzmu Kopića kojeg su i tovari škartali. Ej, nije bio dobar ni za ondašnji hajduk.
  • Ali
    2.2k
    Mozda ce Mirko veceras objavit da se Kopic zahvalio a da klub ima rjesenje da ce unutarnje rezerve ukljuciti... i da ce uspjesni i perspektivni trener koji reda oflicne rezultate sa dinamom II preuzeti momcad
  • Tom vg
    1.1k
    floskule u stilu krznara
  • Woot
    101

Krznar je u dinamu II..
  • Nousername
    705
    Samo cu napomenuti da je uprava Dinama odjebala najveceg trenera u Dinamovoj novijoj povijesti.Danas taj trener uspjesno vodi Osijek i vodi svoju transfer politiku jer neda da ga iko jebe sa strane.Oni ce rasti iz dana u dan dok ce nama uprava birati sto jeftinije trenere koji sto vise slusaju sta im se kaze biti ce bolji.Samo jos cekam da nekog iz uprave postave za novog trenera e onda sam sve od njih vidio
  • Ali
    2.2k
    Nije inace lako nakon Evropskih utakmica odigrati prvenstvenu i to posebno protiv neke rkile iz srefine tabele... i tijetki su treneri koji to uspiju...
    Evo ovaj vikend , PSG izgubio bodove, Inter gubi bodove, MCI izgubio bodove...
    A nemremo rec da su pep i ekipa losi...
    Tak i hnl kao i ostale lige petice
  • Derek Trotter
    338
    133954.jpeg

Idući trener dam se kladiti. Ne ide mi u glavu da nisu u stanju u godinu dana pronaći normalnog trenera.
  • Ali
    2.2k

Pa naravno da znam, ironija je to bila na upravu i njihove poteze
  • Ali
    2.2k

Naj se ni saliti... znas onu kinesku, pazi kas si zelis moglo bi ti se i ostvariti...
  • bbb medimurje
    3.3k
    Lagano ekipa, nece ni Osijek i hajduk sve do kraja pobjediti
    Nije niti hajduk sansu stvoril dragovoljcu al sreca ih je pomazila
    Nece svaku tekmu imati penal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.