• Praskaton
    2.5k
    Nema smisla ovo uopce analizirat tko je bio dobar ko nije...Ovo se mora pojest od zelje ugurat taj gol kako znas i umijes..

Strasno.Samo se nadam da Ademi nije duze ozlijeden i da se sto prije vrati ivanusec
  • serbus
    4.3k
    I onda se dovedeš u poziciju da ti Scoria soli pamet
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Uzasno, od pocetka do kraja. Ovo sto kopic forsira 352 ne prolazi, playmakera nemamo, napadaca nemamo. Sve je na Orsicu, ako ne zabija onda asistira, ako njega ne ide onda nista.
    Protiv lokse, i ostalih ekipa ispod 5. mjesta nemamo sta traziti sa 3 stopera, jer se slabo ukljucuju u igru i gubimo igraca u protivnickoj polovici. Mislim da se danas Franjic jednom prikljucio a Dilaver i Sutalo nikako.
  • Woot
    101
    Zakaj je Ras izvaden? Gledao sam do 25min prvo poluvrijeme, nije odigrao lose (gledao sam i drugo al izvaden je bio vec)
  • Stjepan
    479
    Kapetane zaljepi par plesaka u toj jebenoh svlačionici!!!!
  • Jaro
    7.7k
    imao zuti od druge min, u 45oj blizu drugog...
  • Woot
    101

Aha,nisam vidio to u 45..hvala
  • marcio amoroso
    37.5k

Zato što je imao žuti i već u prvom mogao dobiti crveni.
  • puxigadjurdja
    1.8k

Sukus koliko je ova sezona i ova utakmica tužna ustvari
  • dzg717
    1.1k
    Zapamtite, nije problem u Kopicu, Kopic je po meni dobar trener..transfer politika i širina klupe(koja nije široka kao prije) je napravila svoje. Krivo je dovođenje limitirianih igrača, trebalo se maksimalno uložit u kvalitetnijeg napadača da digne i ostale a nisu ni to uspjeli
  • Olmic
    3.7k
    Na ovakvim tekmama se gubi prvenstvo
  • Woot
    101

Morali smo probat s Emreliem umjesto Jurica po meni
  • marcio amoroso
    37.5k

Slažem se. Mi bi sa vrhunskim napadačem kao što je Eduardo, Henriquez onu jednu sezonu ili Livaja ovu imali već sada 10 bodova prednosti.
  • Mrvica
    4k

Emreli sigurno ne bi odigrao tako loše ko Jurić, mogu se kladit..
    Gledao sam pripreme u Rovinju i samo ću reć da je Menalo bio jedan od najboljih, a sad grije klupu
  • Infinity
    16.6k
    Cak smo i proslu utakmicu s njima bolje odigrali, a izgubili smo tad. Danas bod kao kuca, vise nismo ni zasluzili. Ovo je bila ocajna partija i hvala Livakovicu sto smo i taj bod uzeli.

Protiv Lokomotive su vise bodova od nas uzeli i Hajduk i Rijeka. Osijek je uzeo cetiri, ali iz dvije utakmice. I ne, nije to dokazivanje kako ne suradjujemo, nego pokaz da smo u k*.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.