• Ludovic IX
    7.4k
    Jebo ga Jurić. Igrač manje. Stavi veznog a Perkovića u napad i ne izmišlja topli vodu jer Petković je baš topla voda na veznom
  • Captain America
    18k
    Nece ovo na dobro danasBožo0

Dobit će se ovo danas na silu ko s Goricom, al negdje će nam se vratit ovakva igra. Po Krznarovom primjeru znamo da se ne može vječno tako rješavat tekme.
  • Markelo
    2.8k
    Jbt, ako nemaš motivaciju za Hnl u trenutku kad te 2 kluba ozbiljno napadaju onda se bolje ostavit nogometa
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    I da promjenio sam mišljenje o Kopiću, na prvu sam mislio da bi mogo bit ok, ali više ne vjerujem u to. Treba nam neki kvalitetni trener i gotovo, jer ovo više nema smisla... podsjeća me na eru Cvitanović/Petev sve više i više.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Petkovic na veznom nema smisla
    Totalno su nas izdominirali u sredini
    Petko u spicu, juric van, ademi unutra
    Ivanušec fali jako
    Ras se vidi zakaj ne igra, na rubu crvenoga je
  • Captain America
    18k
    Vlado Petković je slobodan otprije koji dan. Niko i njegov brat Robert također. Ima sad već dostupnih trenera za razliku od prosinca.
  • Olmic
    3.7k
    Prema zagrijavanju unutra idu Ademi Dilaver i štef
  • db-izbjeglica
    16k
    U ovoj utakmici je prvo i osnovno problem pristup. Igrači izgledaju totalno bezvoljno i iscijeđeno. Ako trener ne može pripreniti igrače da odigraju dvije ozbiljne tekme u tjedam dana, onda on jednostavno nema što tražiti u ovom klubu.

Ovo poluvrijeme je doslovno bilo za porazbijati pola svlačionice od bijesa.
  • Infinity
    16.6k
    Nadam se da će se ponovit sezona 2018, uzeli smo naslov u napetoj završnici i dobili trenerčinu. Nije mi svejedno prije drugog poluvremena i idućeg vikenda.Captain America

Nemoguce. Tad smo nanizali cetiri utakmice bez pobjede, tj. osvojili bod i izgubili od Lokomotive, Rudesa i Rijeke, a i 2-3 kola ranije nas je na Maksimiru dobio Osijek. Imali smo +12 pred Rijekom, nanizali uzasne rezultate i ostali bez trenera kolo prije kraja. +3 na kraju je bilo.

Trenutno je puno napetije prvenstvo i mi nemamo prostora za cetiri poraza u 5-6 kola. Doduse, Kopic bi sad doboo otkaz ako izgubi danas, ispadne u cetvrtak i opet izgubi u nedjelju. Ne znam sta bi ga spasilo. Samo ne znam koga bi doveli.
  • Captain America
    18k
    Ovo se zove detaljno praćenje Dinama :cheer: I ciljao sam na to da bi dobio pedalu u slučaju kiksa danas i idući vikend.
  • serbus
    4.3k
    Kopić nikad nije vozio neveru :) i naravno da je rezultat totalka
  • Markelo
    2.8k
    Kopić je dobio da vozi toyotu(tj tovare) pa ni to nije mogao a kamoli šta jače
  • jp23
    2.7k
    Izlaze Lauritsen i Bockaj za Stefulja i Dilavera cini mi se
  • Praskaton
    2.5k
    Da u slucaju kiksa danas i protiv osijeka vjerovatno leti.Oce nam to bit prekasno za vadit se? Bojim se...
  • reziser
    6.9k
    nadam se da cemo dobiti, makar na misice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.