• Nino Bule
    14.3k
    Cini mi se da je i na stadionu bio grc jos uvijek na 2 0 i da se treci gol najvise slavio
  • 000
    946
    „glas navijača koji su protiv predsjednika je sve glasniji pa se ne zna hoće li predsjednik biti tu i sljedeću sezonu” Tako kreće članak o situaciji u Stuttgartu i njihovom predsjedniku. Znači samo zato što je glas navijača malo jači i protiv njega on će vjerojatno odstupiti. Nas ovdje jebe da oprostite na izrazu jedna jebena obitelj i ne možemo joj ništa. Znam tu sa foruma dosta ljudi i privatno i znam koliko vremena i truda daju za Dinamo. I za ove koje ne znam privatno sam čuo, za jedan dio bar i smatram da su na ovom forumu elitni navijači Dinama, ne svi ali dosta njih. Svi smo mi upoznati kakva je muka biti navijač ovoga napaćenog kluba. Dok se navijači drugih klubova brinu kakva će im momčad izgledati sljedeću sezonu nama je jedina preokupacija hoće li jedan dokazani lopov, lopovčina koja je pokrala klub opet sjesti u fotelju. Meni je Dinamo način života i ljubav ali nam je iskreno jebeno, nitko nas nikada razumjeti neće. I opet ga volim svakim danom sve više.
    Dinamo uber alles.
    marcio amoroso

Majstore bravo na postu, pokazuje bar dio Skila i Haribda sa kojima se svakodnevno hrvamo, i sto me posebno raduje, ne posustajemo ni najmanje.
    Daleko sam od nekog elitnog navijaca, upravo suprotno, te me ta borba svakdanja jos vise fascinira i dijelom motivira.
    Treba stvarno imati muda do poda za biti navijac ovakvog Dinama, navijac koji ne povija kicmu ni pred kim, ni pred cim :clap:

Ovo nisam imao hrabrosti napisati prije 3 mjeseca, ali kod 1 0 i 2 0 protiv plzena negdje u dubini duse sam cekao da ga primimo.. Ne zato sto sam zelio da ispadnu, vec sam zelio osjetiti ponovo onu iskrenu bolu ... Jel imao itko slicno iskustvo?Bosna86

Hladan k'o spricer obje utakmice, znao sam da nemaju promil sanse.
  • marcio amoroso
    37.4k

Za mene je osoba koja posveti 2 sata svog slobodnog vremena klubu, o svakodnevnici pričam itekako elitni navijač. Radiš grafike, jebes se oko instagrama, i još milijun stvari. Naravno da si elitni navijač, bar u mojim ocima.
  • Hipo
    406
    Previse volim grupu bbb pogotovo sad kad je na tribinama i strasno mrzim nase neprijatelje da bih dinamu zelio ispadanje od plzena.

Za ligu prvaka imam drugo misljenje, ova uprava ju ne zasluzuje a ni taj novac.
    Stavit cu si i ovdje grb young boysa kad uhvatim vremena.
  • Infinity
    16.6k
    Cini mi se da je i na stadionu bio grc jos uvijek na 2 0 i da se treci gol najvise slavioNino Bule

O da. Zato nakon treceg gola vise nisam ni gledao, tj. ne sjecam se nicega, nisam znao gdje mi je glava, nisam znao gdje sam. Ranio bih se da sam propustio taj osjecaj.

A sto se mazohizma tice. Znao sam gledati neke bitne utakmice u kojima Dinamo ima pozitivan rezultat, ali ne dominira i onda pozelim da primi gol i rijesi me sve muke, tj. da eksplodiram kad se vec pusem. Toliko patnje mi je taj Dinamo donio da je nekad tesko vjerovati da stvari idu onako kako treba.
  • cron1ck
    1.7k
    A sto se mazohizma tice. Znao sam gledati neke bitne utakmice u kojima Dinamo ima pozitivan rezultat, ali ne dominira i onda pozelim da primi gol i rijesi me sve muke, tj. da eksplodiram kad se vec pusem. Toliko patnje mi je taj Dinamo donio da je nekad tesko vjerovati da stvari idu onako kako treba.Infinity

Znaci tocno poznajem taj osjecaj, ja se uvijek sjetim one utakmice Molde Dinamo, kad je Dinamo poveo 3:0 i onda ovi jedan, pa drugi gol i onda jos zabiju i treci :rage: doslo mi ajde primite jos jedan gol da mogu ugasiti televizor i rijesit se svih muka..
  • deda
    33.9k
    Izvršni odbor UEFA-e je na sjednici održanoj u Bakuu usvojio izmjene Disciplinskog pravilnika prema kojima savezi i klubovi koji su kažnjeni igranjem utakmica pred praznim stadionom imaju mogućnost na takve susrete pozvati djecu do 14 godina starosti...
  • Infinity
    16.6k
    Tocno sam prvo na taj Molde pomislio. Nabijemo Heartsa 4-0 i nakon sat vremena gore ja se tresem, oni ako zabiju jos jedan bit ce dosta i minuta da me smjeste u Zenicu u podrum. Pa Koper, pa i taj Arsenal, to sam mozda najteze prezivio. 2-1 u prvom kolu LP protiv jednog Arsenala, daj, daj i samo daj, sviraj taj kraj ili im pustite gol da ne patim vise. Imam osjecaj da cu s primljenim golom osjetit neko olaksanje, reci cu sebi da sam znao, da se to uvijek dogadja i jbg.

Mazohizam je navijati za Dinamo, a sve ostalo su posljedice.
  • Infinity
    16.6k
    Izvršni odbor UEFA-e je na sjednici održanoj u Bakuu usvojio izmjene Disciplinskog pravilnika prema kojima savezi i klubovi koji su kažnjeni igranjem utakmica pred praznim stadionom imaju mogućnost na takve susrete pozvati djecu do 14 godina starosti...deda

vcqwke816bja17mb.png

Ovo lijevo je Lukaku s 14 godina. Veca je prijatnja javnom redu i miru nego ja s 27 :lol:
  • Majki2111
    3.3k
    r3dyeauigl7z8r0i.png
    Gore u desnom čošku
  • BluePhone67
    4.1k
    5od4mu02vghecd2f.jpg
    k5483khdnqhbg1cp.jpg

Sn 31.05.2019
  • Kwedi
    3.9k
    dve četnikuše i četnik
  • BluePhone67
    4.1k
    Bome pisaju nam se svima po glavi i boli ih kurac.

Nebu dobro
  • Kwedi
    3.9k
    u večernjem je identičan intervju
  • BluePhone67
    4.1k
    u večernjem je identičan intervjuKwedi

Generalno da.

fnye6404qwdf1an2.jpg
    c5y4v6pf97ur89w2.jpg
    Attachment
    IMG_20190531_074526 (265K)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.