• Nino Bule
    14.5k
    kapnut ce svima naravno nego ljudi dovode u pitanje oce li gorica prezivjet zato sto rasprodaje sve sad, a babec i krizmanic nisu ispali ono sto su ocekivali. Mislim da isplacivanje placa i osnovna financijska opstojnost ne bi smjela bit problem.
  • deda
    34.1k
    Slažem se. Ja ne sumnjam u financijsku opstojnost idućih godinu dana. Problem je što će iduće godine ako prođe taj novi tv ugovor najmanji budžet u prvoj ligi biti 12-13 milja. A ispadanje znači pad na razinu max. 5. To će biti vrlo opasna igra. HNS mora poraditi na približavanju razina budžeta prve i druge lige inače drugi rang više uopće nema smisla i svako ispadanje bit će rizik potpune propasti.
  • immerwieder
    1.4k
    kao da je plemeniti jedva čekal da ovi sabonisi odu da može sam petljati,
    lani prodal tovariji europu, sad prodaje sve kaj može, tu ziher ima i rikverca,
    izvuklo bu se nekaj od tv love, i po meni su oni najveći kandidati za zadnjeg druge sezone
  • deda
    34.1k
    Popušiti Europu onako prošle godine je bio strašan fijasko po meni. Očigledno je da od tada kola idu nizbrdo. Vidjet ćemo od čega je Črnko sazdan.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Najbolje rješenje za Goricu je preoblikovanje.

Neka netko uplati 5-7 milja eura po mojoj skromnoj procjeni i neka upravlja klubom.

To je dovoljno novca za klub da investira u trenera i igrače, a opet atraktivno za povrat investicije ulagateljima.

Ostaviti Črnka na mjestu predsjednika i pronaći sportskog direktora. Trenutno obavlja dvije funkcije, treba mu sportski direktor.
  • Infinity
    16.6k
    Fun fact. Dragovoljac je do sad ispao iz lige tri puta i na dobrom je putu da ispadne i po cetvrti. U sve tri sezone kada su ispali iz lige na domacem terenu su pobijedili Hajduka.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Tovari u dosta promiješanom sastavu. Ja ipak mislim da ovo kolo vodeća četvorka upisuje pobjede. Da Osijek nije dobio Rijeku sumnjam da bi i Istru, ovako su u pozitivnom momentumu i riješit će to. HD je smiješan, a Šibenik nakon odlaska Rosasa još smiješniji. Dinamo jednostavno mora dobiti, i mislim da i hoće.
  • Nino Bule
    14.5k
    Samo ne znam zasto im subasic brani, protiv slavena mi je izgledao potpuno nespremno, pitanje je moze li se on jos uvijek bacit
  • marcio amoroso
    37.5k

Jos je par puta krenuo sa loptom u neke izlete. Meni je isto izgledao smiješan. Valjda je Kalinic ozlijeđen pa ne može. Drugi Kalinic ne može dvije utakmice u 7 dana, bole ga leđa.
  • Nino Bule
    14.5k

Ne znam zasto posavca ne vole u klubu, sto posto je odbio transfer/smanjenje place pa sad treniraju strogocu na njemu
  • marcio amoroso
    37.5k

Siguran sam da je nešto od to dvoje što si nabrojao. Idu linijom manjeg otpora.
  • serbus
    4.3k
    Slušam preko radija, čini se da ima dosta "domaćih" tovara. Ali crnci se drže
  • Nino Bule
    14.5k
    Sta smolcic radi s rukom haha
  • og1986
    2.9k
    Penal za hajduk :lol: ostala dignuta ruka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.