• Mali dioničar
    16k
    Fascinantna je moć koju Mamić ima nad ljudima. Znači on će Dilaveru uspjeti objasniti da nikada ne bi igrao za BiH sam po sebi i po kvalitetno odigranim utakmicama nego eto, sad će on to srediti.
    I onda spika “da nije bilo mene, ne bi igrao za reprezentaciju”.
  • BluePhone67
    4.1k
    Mozda je sa Vucicem dogovorio i Komnana za Srbiju
  • xavier
    12.1k

Tekst je napisan baš konfuzno. Ta Mamićeva rečenica se odnosi na sređivanje njegovog dolaska u Dinamo prošlog ljeta, ne na igranje za BiH reprezentaciju.

No ovo samo pokazuje ono što ionako znamo, kakvo je mišljenje u klubu oko Mamića. Nije Dilaver u klub došao prije tjedan dana pa ne zna što se događa. No u klubu se o Mamiću priča na takav način da Emir nije polovio da se protiv čovjeka vode brojni procesi i da baš ne bi trebao na taj način pričati o njemu.
  • Mali dioničar
    16k

Moguće. Ali opet stoji da pola igrača uspijeva uvjeriti da ne bi znali igrati nogomet da nema njega.
  • Mr Blue
    4k
    Veliki, ogroman minus za Dilavera. Jasno mi je da kod igrača vrijede drugačija pravila i sve to, kao i da je drugačiji način razmišljanja...
    Ali ovaj frajer je vrhunski glup. Ako već ideš na kavu sa odbjeglim kriminalcem onda bar šuti o tome, nemoj se javno hvalit da te cijela "avlija" čuje, moj Emire..
  • xavier
    12.1k

Ma naravno, nije mi jedino jasno kako klubovi u svijetu funkcioniraju bez Zdravka jer dio ljudi kod nas misli da je to nemoguće.
  • Mali dioničar
    16k
    Naravno da to Dilaveru nije trebalo, ali ovaj samo čeka tko dolazi preko granice da ga zahalta čisto da sjebe sve kaj je ove godine bilo pozitivno.

I naravno da će svaki taj susret završiti u medijima.
  • xavier
    12.1k

Dilaver je skoro godinu dana u Maksimiru i sve to vrijeme nije shvatio da je Mamić kriminalac i bjegunac od hrvatskog pravosuđa. Kako i bi kad se na taj način ponaša cijela ekipa iz kluba.

No naravno da to nije opravdanje.
  • reziser
    6.9k
    dečki, na kojem portalu to čitate?? indexu?
    i vi tom tovarskom glasilu vjerujete
    čista lažna provokacija
  • Papastrumf
    12.9k
    Dobro je Rezek.
  • marcio amoroso
    37.4k
    „glas navijača koji su protiv predsjednika je sve glasniji pa se ne zna hoće li predsjednik biti tu i sljedeću sezonu” Tako kreće članak o situaciji u Stuttgartu i njihovom predsjedniku. Znači samo zato što je glas navijača malo jači i protiv njega on će vjerojatno odstupiti. Nas ovdje jebe da oprostite na izrazu jedna jebena obitelj i ne možemo joj ništa. Znam tu sa foruma dosta ljudi i privatno i znam koliko vremena i truda daju za Dinamo. I za ove koje ne znam privatno sam čuo, za jedan dio bar i smatram da su na ovom forumu elitni navijači Dinama, ne svi ali dosta njih. Svi smo mi upoznati kakva je muka biti navijač ovoga napaćenog kluba. Dok se navijači drugih klubova brinu kakva će im momčad izgledati sljedeću sezonu nama je jedina preokupacija hoće li jedan dokazani lopov, lopovčina koja je pokrala klub opet sjesti u fotelju. Meni je Dinamo način života i ljubav ali nam je iskreno jebeno, nitko nas nikada razumjeti neće. I opet ga volim svakim danom sve više.
    Dinamo uber alles.
  • deda
    33.9k
    :clap:
  • Bosna86
    11.8k
    Ovo nisam imao hrabrosti napisati prije 3 mjeseca, ali kod 1 0 i 2 0 protiv plzena negdje u dubini duse sam cekao da ga primimo.. Ne zato sto sam zelio da ispadnu, vec sam zelio osjetiti ponovo onu iskrenu bolu ... Jel imao itko slicno iskustvo?
  • deda
    33.9k
    Ti si mazohista :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.