• Ludovic IX
    7.4k
    Ali iako smo iz grešaka dobili gol, vidi se da to nije onaj dinamo koji izgubi prije neg počne utakmica
  • superhik
    11.3k
    Zato što je u našim glavama dobra utakmica Dinama kad on na terenu ne pliva, grčevito se brani ili pak primi dva brza gola i promaši teško zarađene situacije. Zato što smo s nekim lošim trenerima i nekim prosječnim igračima počeli biti sretni kad se ne događa ovo gore. Jebote, kod 3:1 ja čekam da završi utakmica da ne upadnemo opet u neku krizu i primimo gol i da nam potonu šanse za uzvrat.
    A Dinamo je više od toga. Dinamo je toliko standardan u Europi da ne mora kupovati igrače kojima je HNL vrh. Dinamo može biti toliko više samo da nije rob prosječnih
  • reziser
    6.9k
    slazem se, idem leć (ne spavat ) jer sam previdse zivcan....
  • og1986
    2.9k
    Bome bi trebali prestati kupovati poluproizvode iz HNL-a
  • Nino Bule
    14.5k
    Drugo poluvrijeme je sevilla uspostavila svoju igru ali smo opet imali opasnih situacija, cestitke kopicu, cestitke igracima, od sad pa nadalje ocekujem ovakvu energiju svaku utakmicu.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ja sam zadovoljan. Ako budemo ovako igrali u prvenstvu dobiti ćemo sve do kraja. SVE!!
  • Fanboy
    2.8k
    Koja je bila logika uvođenja Mohe i Štefulja ? Ristovski i Bočkaj su igrali jako dobro drugo poluvrijeme, Petković je već od davno trebao biti vani jer je energetski drastično pao uz ionako lošu igru.
  • Eduardo
    21k
    Ne mogu se oteti dojmu da smo izgubili utakmicu koju nismo trebali ( mozda sam subjektivan) i to na onaj stari luzerski nacin Također ne sviđa mi se nacin na koji je Andric od prvog Oršinog partnera u napadu (bez obzira iz kojih razloga je to postao) u samo četiri dana degradiran na poziciju petog napadača.
    Uvjeren sam da bi za razliku od onih koji su mu večeras uzeli poziciju preorao ovaj teren i pojeo travu.
    OK, možda nije bolji igrač od njih, možda je čak i najlošiji, ali ima srce i energiju kakvu nekvi nikad neće imati

Igrači koji su ušli s klupe nisu donjeli nikakav napredak , nikakav entuzijazam i nikakvu energiju u momčad. Zadnjih 20 minuta iz nekog razloga smo nestali s terena i nismo stvorili ništa
  • marcio amoroso
    37.5k
    Zadnjih 20 minuta iz nekog razloga smo nestali s terena i nismo stvorili ništaEduardo

Ponestalo energije. HNL i Primera su razlika nebo i zemlja.
  • reziser
    6.9k
    a vi zaboravljamo da smo igrali sa 2 momčadi Lalige..... nisu oni bilo kaj.... dobili na iskustvo, na naše neforsirane greške, ali ova igra daje nadu da možemo proći, i da prvenstvo osvajamo bez problema :victory:
  • miro
    4.7k
    ja sam danas prije svega zadovoljan Kopićem, da je jedan Majer u ekipi mi bi im još tri komada dali samo na njegove asistencije. Dve greške suca, dva gola...jebiga. Ali uz sve to, nije ovo još gotovo
  • Carrasco
    4.3k
    Ovo je isti kurac ko prosle godine u Londonu... nista oni bolji nisu... MOŽEMO!
  • Nolifer
    8.6k
    Vidim pomake od zadnje utakmice tamo. Nismo skinuli gaće i nismo se predali. Ipak nam je nedostajao Ivanušec.

Ova Sevilla me nije impresionirala, jer dobili su na iskustvo.

Mi nismo realizirali svoje šanse, oni jesu. Penala po meni nije bilo...

Vidlo se na terenu da su bili borbeni i Sevilli treba priredit plavi pakao u Zagrebu. Ništa još nije gotovo. Nema predaje...
  • db-izbjeglica
    15.9k
    šteta, mogao je biti i bolji rezultat.
    nonšalancija nas je stajala dobrog rezulata pred uzvrat.

treći gol je nedopustiv na ovoj razini!
  • Nino Bule
    14.5k

Andric se ozljedio protiv gorice i bio izvađen na poluvremenu, jednostavno nije bio 100% spreman, a uz to petko je zasluzio svojim stazom u dinamu da dobije start nakon priprema i vidimo na cemu smo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.