• deda
    42.1k
    HD je usro ovu sezonu jer su down 5 u komotnoj situaciji podmlađivanja momčadi i rezanja troškova.
  • Ludovic IX
    10.2k
    od četvorkre mi i osijek imamo prostora za napredak u igri. mi sa relativno lošom igrom pobjeđujemo ali za nastavak niza na 10+ utakmica, moramo poboljšat igru.

Osijek također igra ružno ali pragmatično i isto misli mda mogu bolje. Hajduk je na vrhuncu po meni i mogu samo dolje Ali isto tako, mogu i dalje na ovom valu igrati još neko vrijeme. Dok ih netko ne sruši. Ako se poveća prednost naša na 7-10 bodova do derbija, mislim da je to to.
  • Oluja
    5.9k
    Nadam se da bi Dragovoljac mogao pomrsiti racun Hajduku. S obzirom da je HD ustvari Rijeka2 sigurno su jako motivirani, a u utakmici protiv Sibenika su pokazali da su ipak sposobni.
  • Infinity
    20.7k
    Ima tu argumenata. Podcjenjivanje takodjer najprije dolazi u euforiji koja vlada u Hajduku. HD je zadnji, 'najgora HNL ekipa ikad'. Moglo bi se poklopiti par stvari i da dolje zavrsi neocekivanim rezultatom.

Koliko god tvrdili da treba gledati samo sebe, moram priznati da mi je liga sto puta zanimljivija i napetija kad pratis i racunas moguce posrtaje rivala. Ja osobno bas i ne pamtim da sam se nekad radovao necijim porazima, jer smo uvijek na +10, eventualno ako nam je u Europi nesto trebalo.
  • Ludovic IX
    10.2k
    jel Lovrić ozljeđen na kraju ili nije..
  • marcio amoroso
    47.7k

Istru svakako propušta zbog kartona, a za Dinamo je spreman. Tako bar kažu.
  • deda
    42.1k
    Neće njima biti lako u Puli kao i nama. Istra mi se čini u najboljoj formi od svih momcadi donjeg dijela tablice.
  • Woot
    101
    Evo slika s jednog razgovora, inace su tu stranci al skupilo se par Balkanaca pa eto o nogometu.

1fuv5v08kpv4f7p1.jpg

Mi smo sila, a nismo toga niti svjesni, koliko ime mi imamo osobito u drzavama ex-yu...
  • deda
    42.1k
    Gorica suspendirala Matara Ndiayea jer je odbio transfer u Norvešku. Črnko puko izgleda. :lol:
  • og1986
    2.9k
    10 milijuna €, lijepa svota. I još su pristali na prvokup jedne utakmice HRT-u.

Bome nakon onog fijaska s hakiranjem moraju uložiti da poprave brojke pretplatnika. :grin:
  • Jaro
    11.4k
    nadam se da ce oni kupit (opet cisto sebicni razlozi)
  • deda
    42.1k
    Miško će na kraju ipak ispasti vizionar. Ovo su masni novci, pogotovo ako je ugovor samo na 3-4 godine. Činjenica da je vrijednost HNLa porasla 20-25% samo u zadnjih godinu dana transferima Livaje, Krova, Kalinića, Bočkaja, Emrelija, Lovrića, ostankom Orše, Live.
  • SAS1987
    19.3k
    Izgleda da ime lige vrijedi 1.5 milje € po sezoni sto mi je zanimljivo jer mozemo zaključiti da bi pravo na ime novog dinamovog stadiona vjerovatno vrijedilo puno manje...
  • deda
    42.1k
    Dosta je milja :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.