• Keyser Soze
    11.8k
    Mislim da nam ne treba to na forumu. I sam sam danas postavio nešto slično pa se maknulo.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Akumulirani žuti kartoni: 2
    Dinamo:
    Komnen Andrić
    Bartol Franjić
    Luka Ivanušec
    Deni Jurić
    Josip Šutalo
    Kevin Theophile Catherine

Moramo se paziti
  • Woot
    101

Moramo pripazit s obranom, i ovako nam je skakljiva. Protiv Lokosa dat Lauritsenu i Dilaveru umjesto Sutala i Tea da ih ne izgubimo protiv Osijeka. Za ostale nekako mozemo naci zamjene, kakve takve
  • Oluja
    4.9k
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2339527&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
    Netko je stvarno mislio da bi Slaven mogao iznenaditi magarad i uzeti im bodove?
  • zgšd
    177
    zekic moze na more ako mu euforija dozvoli
  • NB86
    15.4k
    Isto moram iskomentirat, mislim da je super da bivsi igraci koji vole maticni klub dođu ponovo igrat ali ovo moljakanje je postalo gadljivo za gledat. Jos majstori masovno komentiraju ako perisic ne dođe najkasnije na ljeto da je skovaca i ne mora uopce dolazit.
  • maddaddam
    2.9k
    Pitam se gdje je danas istraživačko novinarstvo da malo ispita otkaz Batarelu u Šibeniku nakon dva ‘naivno’ skrivljena penala protiv najpravednijeg kluba na svitu (za čiju drugu ekipu je i igrao). Ni da se osvrnu.
    Ali vrište na Dinamove kornere i žute kartone sljedećeg suparnika u HNL.
  • superhik
    11.9k
    Odvratan naslov
    j4rvq9vsn8z1ek7r.jpg
  • Crusades
    14.3k
    I zadnja je bila predstava kad je Loksa pobijedila. Sa 3 boda kod nas kmečavci bi imali kiflu, a ne euforiju.
  • Zagi
    9k
    Onaj Hođa da nije sa 2 metra iz voleja pogodio Livija u bulju u zadnjoj min , uzeli bi nam 5 od 6 bodova.
  • Carrasco
    4.7k
    U zadnjih 20 utakmica Lokomotiva je više puta pobijedila Dinamo nego Hajduk.
  • Crusades
    14.3k
    Cokaj 4 tjedna pauze zbog puknuća mišića, ali tovarplus.net je rekao da se čistio od žutih kartona da ne mora igrat protiv Dinama... <zamislite ikonu klauna>
  • Klenx
    6.5k

Eeeee ali žuti kartoni!!!!
  • superhik
    11.9k
    Prenosim citat s Facebooka iz jednog komentara:
    "Carl Gustav Jung je smatrao točnom hipotezu francuskih psihopatologa (naročite zasluge pripisuje Pierre Janetu, 1859. – 1947.) da su kompleksi otcijepljene parcijalne psihe.

Etimologija njihovog porijekla je trauma, emocionalni šok i slično, pri čemu se otcijepljuje «komad» psihe. Najčešćim uzrokom nastajanja kompleksa smatrao je moralni konflikt, čija se krajnja osnova sastoji u navodnoj nemogućnosti da se prihvati cjelina čovjekovog bića."
  • Navijač Dinama
    9k
    mislim da je poznato da je Nacional glasilo tovara i NH.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.