• Logistika
    1.4k
    Dovoljan znak o trenutnoj snazi lige mi je ozbiljnost dinamovog pristupa tokom ove stanke...ne radi se.cak toliko ni o snazi HNL na europskoj sceni nego o kompetitivnosti drugih Dinamu unutar hnl...s obzirom da.dinamo odigra dosta vise utakmica od ostatka HNL ,klupa mora imati ozbiljniju sirinu nego u ikojem periodu HNL. Bar se meni tako čini.
  • NB86
    16.9k
    Inace andy bara potvrdio da dinamo ima postotak od sljedeceg transfera gvardiola i da su vec ovu zimu u leipzigu imali ponudu od 60 mil eura za njega
  • Stjepan
    479
    20% tako je bilo pisalo kad je otišao u lepzig isto ko Olmo.
  • Baneki
    812
    Pa postoji neka UEFA tablica jakosti pojedinih nacionalnih liga. Ne treba HNL ni podcjenjivati ni pretjerano hvaliti.
  • NB86
    16.9k

To sam i ja govorio ali neki ovdje su mislili da su to nagađanja, sad je njegov menadžer to potvrdio
  • Stjepan
    479
    U Olma se računa razlika transfera ne računa se već uloženih 20mil€ npr ako bi se prodao za 60mil€ računalo bi se 20% od 40mil€ vjerojatno je i kod Gvardiola tako. A nisam 100% siguran mislim da je i za Majera dogovoreno 20% od idućeg transfera.
  • NORTE
    17.2k
    Jako dobar rok, ljevonogi Bočkaj i Emreli, Oršić ostao, Čop otišao.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Ja ću samo reć. Neka slobodno dovedu i Perišića, čak bi mi bilo i drago. Isto tako i da se Osijek i Rijeka pojačaju, jer da to nije slučaj ne bi ni mi doveli Bočkaja, Emrelija, ne bi se nas uopće povezivalo s igračima poput Ojede i Danilha itd. Jača konkurencija znači i jači Dinamo, a ja sam uvijek za jači Dinamo! :)
  • NORTE
    17.2k
    Emreli je u 2 odigrane utakmice protiv Napolija zabio 1 gol.
    Kalinić je u 13 odigranih utakmica protiv Napolija zabio 1 gol.
  • vjeko1701
    16.3k
    Vidjet će se ko će kome na kraju biti korisniji. Osobno jedva čekam vidjet Emrelija na terenu.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Kalinić je zvučnije ime, ali mislim da će se Emreli baš uklopit kod nas, nadam se da će rješiti naše probleme s napadačima.
  • Nousername
    801
    Emreli je barem na FMu igracina
  • Captain America
    20.4k
    Ako se Emreli uklopi kak očekujemo, Petko bi mogao najviše profitirat. Neće mu se više prigovarat da ne zabija, moći će ko Firmino, Giroud, Benzema (u doba BBCa) igrati povučeno, a realizacija neće patit. Jasno, pod uvjetom da igramo s 3 naprijed.
  • miro
    6.8k
    ja bih to volio, ali mislim da nema šanse da u vezi igraju Ademi i Ivanušec, bez još jednog, prije će Emreli bit alternativa Petku, a ako ga krene mogao bi Bruno na klupu na duže vrijeme
  • NB86
    16.9k
    Ako pređemo na 4 2 3 1 onda ti nije ademi ivanusec veza i emreli upada u postavu. Mislim da sigurno igramo 3 5 2 do ljeta a onda prelazimo na 4 iza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.