• SAS1987
    15k
    Hah, gledam Futač još uvijek igra u MTKudeda

Bio je od 12.10.2022 - 28.12.2022 i igrać Olimpije :grin:
  • NORTE
    12.2k
    Man.United je imao fenomenalan prijelazni rok u lovu na Ligu prvaka. Ostali bez Greenwoda i otišli Martial, v.d.Beek i Tuanzebe.
  • marcio amoroso
    37.5k
    HSV nakon 13 minuta vodi 3-0 u Darmstadtu. Sva tri gola je zabio Glatzel. 3 gola u 13 minuta mi miriši na neki rekord.

Inače je prvih 6 klubova u 2 boda. Podsjećam, iz cvajte 2 kluba upadaju direktno u Bundesligu, treći razigrava sa šesnaestim klubom Bundeslige.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Senegal prvi put prvak Afrike.
    4-2 protiv Egipta nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Senegal bi nas mogao preteć na FIFA tablici?
  • flexXy
    2.4k
    Danas su kandidaturu za Euro 2028 najavili zajednicki UK i Irska. Moguca kandidatura ce bit i od strane Bugarske,Rumunjske,srbije i Grcke. Talijani su izjavili da bi htjeli, pa sto mislite o ideji da idemo zajednicki s njima. Njima bi povecali sanse za dobivanje jer nismo nikad ugostili i financijski bi bar dio tereta snosili, a nama se mozda napokon nesto pokrene oko nogometne infrastrukture. Pošto je uvjet 10 stadiona i kapacitet 30k, dogovorimo talijanima 8 stadiona i nama Maksimir i Poljud.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Talijani su izjavili da bi htjeli, pa sto mislite o ideji da idemo zajednicki s njima. Njima bi povecali sanse za dobivanje jer nismo nikad ugostili i financijski bi bar dio tereta snosili, a nama se mozda napokon nesto pokrene oko nogometne infrastrukture. Pošto je uvjet 10 stadiona i kapacitet 30k, dogovorimo talijanima 8 stadiona i nama Maksimir i Poljud.flexXy

nedavno sam spominjao ovu mogućnost, da postoji iole mozga kod odgovornih, već bi se bilo u pregovorima sa talijanima za ovo.
  • og1986
    2.9k
    I finale na novom San Siru :grin: bilo bi super, ali realno ništa od toga.

Do kad se uopće treba kandidirati.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    to je jednostavno win-win situacija.
    talijanima bi 2 stadiona manje nešto značila u financijskom smislu, a mi tako i tako trebamo izgraditi novi stadion u zagrebu, a i poljud je već odavno spreman za temeljitu obnovu. zašto onda ne organizirati nešto takvo?

mi cjelokupnu stadionsku infrastrukturu u državi, za sljedećih 50 godina riješimo za manje od 200milja eura. smiješno!
  • flexXy
    2.4k
    Do kad se uopće treba kandidiratiog1986

Kolko sam skuzio do 25.3., dalo bi se sve dogovorit da postoji netko u savezu tko bi htio to napravit.
  • xavier
    12.1k
    dogovorimo talijanima 8 stadiona i nama Maksimir i Poljud.flexXy

Ali opet moraš napraviti ta dva, želim reći da ti ih neće UEFA napraviti zato što si dobio EP :sweat:
  • Infinity
    16.6k
    Meni je nekako najzanimljivije moguce domacinstvo Maroko, Spanija i Portugal :grin: Ipak, mislim da ce na kraju to prvenstveno dobiti Australija, a mislim da bi opcenito najbolje bilo da to dobije Britanija i Irska.
  • flexXy
    2.4k

Pa znam da nece uefa radit hahaha. Al da nam se dodijeli nebi se vise mogao ignorirat problem i moralo bi se odradit da se ne obrukaju svi akteri ukljucujuci Dinamo, Hns, grad i drzavu.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    AustralijaInfinity

Kako će Australija dobiti domaćinstvo za EURO? :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.