Samo mi se o Petkovicu misljenje nije popravilo, cak sam jos vise razocaran. On je trebao da razbudi ekipu, a od kad je usao pali smo jos vise. Nadam se da ce u subotu opet s klupe poceti, jer ovaj Andric Dinamu moze nesto pomoci, a ovaj Petkovic ne moze. Na kraju krajeva, Andric je u ova dva kola upisao asistenciju i izborio penal i na sve to se zalagao na terenu. Petkovic klasicno setanje. Drag mi je igrac i zato me to najvise i muci. Nije ni spreman, jos mu se i ne da. — Infinity
↪Mali Zeus Naravno. Samo sto Andricevi limiti kad daje sve od sebe nisu bas kao moji limiti recimo. Andric kad da gasa stvarno moze pomoci ekipi, pa barem u ovakvim utakmicama. Petkovic kad igra preko one stvari nije koristan ni kad je na drugoj strani Gaj Mace. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.