• vjeko1701
    16.7k
    Samo se nadam da mi se čini da izgleda malo pokislo na kraju videa xD
  • Ludovic IX
    9.2k
    Ja vjerujem da je to nekima super ta videa ali meni su to preseravanja. Možda sam prestar ali te Hajdukove fore sa dolascima, prenemaganjima to meni ide na k..

Onaj seronja griezmann snimi film od neznam koliko dugo da bi na kraju filma rekao da ostaje i godinu dana kasnije se pokupi u Barcelonu.
  • Gelipter
    4.2k
    Dobro ne treba sad kritizirati. Mnogo je bitniji sadržaj od forme, ali i meni je iskreno ova glazba u videu recimo totalno promašena. Mogao je on na kraju reći neku kratku upečatljivu rečenicu tipa: vidimo se u nedjelju na Maksimiru!
  • Keyser Soze
    14.9k
    S obzirom koliko nam je marketing loš, ovo je čak i solidno odrađeno.
  • Jurki
    18.5k
    Ostanak Orše je definitivno najvece pojačanje. To je konacno gotovo.. sutra ocekujem minimalno 3:0
  • blue heart 72
    2.4k
    Najvažnije u cijeloj priči je da Mislav ostaje. To ne pobija činjenicu, da se nismo baš nešto pojačali. Pero je ok, ali ipak.... Unatoč svemu mislim da za novo osvajanje titule, nema zime
  • Beowulf112
    396
    Pero je odlicno pojacanje..jos vjerujem da cemo na proljece vidjeti vise od bulata i da ce se nametnut..menalo je solidan igrac..kad bi poboljsao realizaciju njegove bi brojke bile puno bolje mada ako pogledat koliko golova i asistencija ima trenutno..to je sasvim okej za tu minutazu..samo cesto se nade u prilici i ne realizira...to mora poboljsat
  • Olmic
    5.1k
    Mislim da je sada transferni rok završen...
  • Infinity
    19k
    Bitno je i u ovoj pozitivnoj vijesti naci nesto negativno. Samo tako, samo jako :strong:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ma naši novinari nemaju pojma o potezima Dinama. To se dokazalo i danas. Mogu samo nagađati kao i mi.
  • Woot
    101
    Koliko god bi mi sada htjeli nekakva pojacanja ovo ono, ne treba nam vise nikaj. Rile je u zadnjih par utakmica krenuo igrat prema naprijed, Pero je dokazan da igra i naprijed i nazad, mozda neki stoper bi bio dobar iako mislim da imamo i tu solidne zamjene. Vezni red bez greske a napad sa Petkom i Orsom je vrh. Gledajmo to malo pozitivnije, najslabiju poziciju smo popunili, ostatak je okej. Sada je do Kopica kaj ce napraviti s kvalitetom ekipom
  • marcio amoroso
    43.5k
    Za ovaj sistem koji trenutno igramo smo ok popunjeni. Jedan ljevak bi nam dobro sjeo i donio nam više mogućnosti prema naprijed, ali ovih 25 igrača u kadru mora bit u stanju osvojiti prvenstvo bez stresa i suprotstaviti se Sevilli dostojanstveno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.