Fakulteti su tu samo dodatan zamašnjak nastavku sage. Da je htio, dinamo je odavno mogao na mjestu Hns-ovog kampa izgraditi stadiončinu. Hns je od toga odustao prije 5 godina!Sve osim gradnje na Sveticama je prodavanje magle i nastavak dugogodišnjeg truda "uprave" Dinama i gradske vlasti (prošle i trenutne) da se stadion ne izgradi. — jeDINA MOja ljubav
Ovo je stara slika gradilišta, doskočili su manjku prostora u okolišu stadiona tako što su umjesto dotadašnje ceste napravili podvožnjak (isto kao naš novi rotor u Nzg) kako bi oko stadiona bilo prostora za normalno kretanje.AEK novi stadion — jeDINA MOja ljubav
Prava pozadina je slinedeca to je nekoliko tisuca kvadrata u centru splita koje bi se u gruntovnici upisao hajduk. — Ali
Svakako bi bilo zanimljivo vidjeti zašto je Studenac kao trgovačko društvo POKLONIO 1,68% Hajduka Udruzi NH, ali bit će da su to stavili u trošak marketinga/zaštite čega li već. — Mali dioničar
Zato što je gazda Studenca prodavao firmu Poljskom investicijskom fondu i toga se išao riješiti. Dionice je imao jer ga je jednom (kao i mnoge druge) nazvao Ivo Sanader i pitao koliko će ih kupiti da spasi bile.
Obzirom da mu je sin Dinamovac koji je išao 90-ih na sva eurogostovanja znam tu priču. :-) Rekao je jednom priliko da nije sa tatom pričao tjednima zbog tih dionica. — Pop corn
Studenac je poklonio dionice SADA, kad su Poljaci vlasnici. Dakle, nije se bivši vlasnik riješio diionica nego sadašnji. — Mali dioničar
To ti je bio dio ugovora. Znam što je pričao. Poljake to ništa nije zanimalo, naprotiv.... — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.