• Infinity
    19k
    Dajte ljudi, koliko nam covjek u depresiji moze pomoci? To ocito nije samo faza. On bi sad mozda i dosao u Dinamo, ali bi mozda za sobom donio probleme. Pitanje je da li neki ozbiljan klub zeli Ilicica u takvom stanju.

Meni ga je zao, al bojim se da bi ovo mogao biti kraj profesionalne karijere za njega, ako je istina to sto se prica.
  • NB86
    16.9k
    Pa vec je imao takvu fazu nedavno pa prema sofascoru leti u seriji a ovu sezonu, prilagodili bi mu se, puno blize je sloveniji kad bi dosao u zg. Da mu igra padne za 50% od onog sta sad daje u seriji, on bi svejedno bio najboljii igrac hnl-a.
  • Zagi
    10.7k
    Ne znam za mentalno stanje. Treba popričat sa čovjekom, a ne ovak iz medija vadit info.
    Al da bi nam igrački sjeo ko budali šamar.... Bome bi.
  • Captain America
    20.4k
    Jako puno mladih ljudi (što sportaša, managera, znanstvenika, glumaca, pjevača) danas se bori s depresijom pa svejedno imaju vrhunske rezultate u svojim poljima. Što bi falilo Kopiću ili ko već vodi transfer politiku iz Zagreba sjest s čovjekom (koji je Dinamovac) na neformalan razgovor. Možemo samo jako puno dobit, a izgubit ništa.
  • vjeko1701
    16.7k
    Al baš kao što netko kaže, znam iz svog iskustva da kad se boriš sa depresijom da je najbolji lijek promjena okoline. Ma čak i običa promjena neke rutine već može pomoći.
  • SAS1987
    17.9k
    puno blize je sloveniji kad bi dosao u zgNino Bule

Kad bi shvatio da avtoput Zagreb - Macelj kosta 7€ pao bi natrag u depru.

Salu na stranu, depra je jako zajebana stvar ali za njega bi dolazak u Zagreb na neki nacin bio povratak kuci jer mu je dio obitelji pa i sestra u Zagrebu. Ja bi volio da dođe ako bi pristao na neku normalnu platu.
  • Jaro
    10.5k
    ako je psihicki ok, bmk za placu, igracki bi bio bez premca u HNL...
  • Markelo
    3.4k
    Ne znam kako mu raspadajući Maksimir sa svojih 1000 gledatelja može pomoć oko depresije. To prije izgleda kao savršena kulisa za nekog tko nije depresivan, da depresivan postane.
  • blue heart 72
    2.4k
    Što se Iličića tiče, i lege pucaju na njega. Spominju nešto na njihovom forumu trojac Iličića - Caktaš - Mierez. Sada, da li je to plod nečije bujne mašte ili ima nešto u toj priči vrijeme će pokazati
  • marcio amoroso
    43.5k

Ma mislim da je mašta. Iako nakon pregovora sa Ferrom ništa nije nemoguće.
  • vjeko1701
    16.7k
    Da, samo Ferro je propao kaj mi je iskreno žao. Bilo bi to veliko ime za HNL prilike, posebno ako igra za neki klub koji nije Dinamo.
  • marcio amoroso
    43.5k

Ma i ovako imaju ozbiljnu momčad. Samo taj lijevi bek fali. Inače su zaista pokriveni jako dobro na svim pozicijama.
  • vjeko1701
    16.7k
    Daleko od toga, više sam mislio na određeno poboljšanje reputacije lige. Kad bilo tko od klubova pokuša dovest nekog stranca, posebno ako je neko ime koje je palo u karijeri pa se pokušava opet dići.

Samo kažeš tako nekom - evo u našu ligu dolaze igrači ko Drmić iz premiershipa, Ferro iz portugala, Čestić iz bundeslige, Krovinović iz portugala. Mislim da riječani pričaju i o Dregeru iz grčke.

Čim više takvih imena netko dovede, lakše je svima drugima pridobiti slične igrače u sličnim situacijama a to bi samo diglo ligu.
  • Ali
    2.7k
    Ilicic bi nam kao prva spica , pravi gol igrac dao puno.
    Prije nego ga Bjelko potpise, njima je argentinac ispuhao a ona druga dva nisu klasa topcic i onaj albanac doku ili tak nekaj
  • Captain America
    20.4k
    Ak će dolazit Josip u Hrvatsku, doć će u Dinamo. Jedini ga možemo platit, jedini igramo ozbiljnu ulogu u europskim okvirima i s više strana sam čuo da je Dinamovac. Ovi nisu uspili dovest otpadak Benfice, a dovest će jednog od glavnih igrača kandidata za naslov Serie A. Prije će ovi dolje imat navalu Perišić, onaj s bolovima u leđima, Levaja nego Osijek Iličića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.