• Infinity
    17.2k
    Kako Ojeda radi problem Godoyu oko prelaza u Dinamo, tako ce sutra raditi problem Dinamu oko prelaza u neki 'Leverkusen'. Imam sve manju i manju zelju da ga dovedemo, mada smatram da bi nam igracki mogao pomoci, ali bi donio i neke probleme.
  • marcio amoroso
    39.3k
    Sve zavisi šta se tamo dogovorilo. Transfer je očigledno bio gotov i vjerojatno zato pravi probleme.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    A gle nit znamo situaciju nit znamo šta je bio dogovor. Ako su se recimo s njim dogovorili da će ga otkupiti pa pustit dalje da zarade na njemu i sad ga ne puštaju, onda je po meni ok da pizdi.

Ali u stvari nemamo pojma šta se događa, šta nema lik koronu i zato je odsutan?
  • SAS1987
    16k
    Ošo čovjek na medeni mjesecdeda

Ak baš tako želi u Dinamo je slobodno mogao na medeni u Rovinj :smile:
  • Dautbegović1
    92
    Bome Martin ne popušta
  • maddaddam
    2.9k
    Na TM je na 100%. Do koliko može ići? 172%?
  • og1986
    2.9k
    Kako ide vrijeme sve manje želim njegov dolazak
  • Ludovic IX
    7.7k
    tak su vjerojatno i u realu govorili oko sage sa modrićem
  • SAS1987
    16k
    Modrić je bio najbolji veznjak Premiershipa a Ojeda igrač nedokazan u europskom nogometu koji (zasad) ima blijesak u samo jednoj sezoni.
  • Ludovic IX
    7.7k
    ali i luka je tamo odbijao trenirat, ići na pripreme jer mu je levy "obećao" da će ga pustiti ako Real Madrid dođe sa ponudom.

tak da ovo ne mora bit loše to što on odbija trenirat jer možda stvarno ima želju pokazat se u najboljem svjetlu u dinamu jer europa je njima svima san. a dinamo je 5 puta bolji izlog od rusa
  • Infinity
    17.2k
    Samo sto ovom Dinamo sigurno nije klub u kojem vidi svoj vrhunac. Real Madrid je vrh za svakog profesionalnog nogometasa i Real se ne mora brinuti hoce li Modric biti uvrijedjen ako ga ne pustaju negdje dalje, jer ako si se dokazao u Realu onda je to to, dalje nema. Ako si im nebitan igrac otkantat ce te bez razmisljanja.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Pa i ne želim da mu bude vrh. Želim da teži Real Madridu i da igra tak da ga Real Madrid kupi.
  • Infinity
    17.2k
    I ja zelim da nam svaki igrac dok je u Dinamu dosegne tu razinu, ali ne zelim da se ovako ponasa pri mogucem transferu. To je problem.
  • NB86
    15.6k

Ne znamo pozadinu, ako ga je klub zajebo u zadnjem trenu ja nemam problem s bojkotiranjem kluba. Svi ostali radnici dobivaju podrsku kad strajkaju i bore se za bolje uvjete jedino igraci trebaju svaki hir svog poslodavca slusat inace su problematicni (slucaj caktas najbolji nedavni primjer)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions