• Olmic
    5.1k
    wo8skp1yz0o47jes.jpg
    Ima tu dosta zanimljivih igrača...
  • Blaz
    395
    Samo Ilija u napad
  • NB86
    16.9k
    Gleda li itko atalantu, kako ilicic izgleda u zadnje vrijeme ?
  • marcio amoroso
    43.4k
    Svilar- i više nego dobro smo pokriveni na golmanu
    Marušić- ostaje u Serie A
    Bičakčić- stalno ozlijeđen
    Veljković- dobar igrač, ali ce prije svugdje drugo nego kod nas
    Kolašinac- ima ugovor od par milijuna, mi imamo Peru
    Đuričić- ništa posebno, a tražio bi brda i doline
    Hajradinović- pojačanje za Osijek ili Rijeku
    Bardhi- dobar igrač, ali smo tu dobro pokriveni, iako ako ode Luka može svašta biti
    Iličić- Dinamovac i moja velika želja, ali sumnjam da se tu nešto kuha
    Ljajić- navikao na veliki novac, a godinama igra nula bodova
    Nesterovski- trebalo ga dovesti iz Intera, sad prestar
  • Mališan
    1.9k
    Iličić - Dinamovac i moja velika željamarcio amoroso

Nesterovski - trebalo ga dovesti iz Intera, sad prestarmarcio amoroso

Nestorovski ti je prestar, a Iličić nije? Nisam gledao Nestorovskog baš nešto u zadnje vrijeme, al 31 godina u današnjem nogometu nije baš kraj ozbiljne karijere, pogotovo za napadače.
  • marcio amoroso
    43.4k
    Nestorovski ti je prestar, a Iličić nije?Mališan

Velika je to razlika u klasi prijatelju. Tako Bruno neće biti star sa 31 jer je klasetina, a Andrić će biti star.
  • NB86
    16.9k
    Ako imamo pare za ojedu mozemo i ilicicu bez problema 1mil eura place ponudit umjesto placanja argentinca, prema sofi u jako dobroj formi je.
  • marcio amoroso
    43.4k

4 gola i 5 asistencija. Iličić je jednostavno klasetina i bio bi ogromno pojačanje. Kopić je izjavio da se traži ili netko mlad koga se može razvijati, ili neka klasa koja odmah radi razliku. Nadam se da im je Iličić pao napamet.
  • NB86
    16.9k
    Takvog igraca treba odma sad kontaktirat i pregovarat za ljeto
  • Mališan
    1.9k
    Tako Bruno neće biti star· sa 31 jer je klasetina , a Andrić će biti star·marcio amoroso

Slažem se da klasni igrači i kad uđu u poodmakle godine i dalje mogu održavati razinu izvedbe u odnosu na prosječne, ali nemrem se složit da si s 31 godinom već u padu. Dojma sam da (uglavnom) tek nakon 33-34 godine kreće rapidni pad. Uostalom napadači poslije golmana najduže traju u nogometu, primjera ima bezbroj.
  • marcio amoroso
    43.4k

Možda ti imaš 31 godinu pa si osjetljiv na to godište :grin: , ali tada pad kreće definitivno. Ne kažem da nam Nestorovski ne bi bio napredak u odnosu na Andrića, ali sumnjam da bi bio vrhunsko pojačanje.
  • Mališan
    1.9k
    hahah daleko sam ja od tih godina srećom, ali da, slažem se da bi bio napredak na sadašnji kadar u smislu back-upa Petku
    3
    iličić je jedno vrijeme izbivao s travnjaka zbog psihičkih problema. prije cca 6-12 mjeseci je to bilo.
    ne znam detalje.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Nestorovski je lani pokidao krizne ako se ne varam tako da je pitanje u kakvom je on stanju a vidim da je odigrao samo 36 minuta ove sezone
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Postotak mogucnosti transfera za Ojedu je narastao na 96%. Mozda se nekaj pozitivno desava u vezi njega. Iako ova vijest da ce bit na pretpozivu u repku samo otežava stvar jer klub zna da ce mu porast cijena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.