• Baneki
    812
    Pa može onda i 12. veljače. Tad je Zajecu rođendan.
  • Pop corn
    8.9k
    Pa može onda i 12. veljače. Tad je Zajecu rođendan — Baneki

Taj dan je odmah naglasio da je rezerviran :rofl:
  • Ludovic IX
    12.8k
    Ja sam donirao i čekam knjigu koja ide starom kao poklon (i onda za koji mjesec završi kod mene zauvijek) i nadao se da će do ovog Božića ali ajd, bit će mu do 69.rođendana
  • ZGBhoy
    2.2k
    Javi na vrijeme da bukiram Avion :cool:
    Al siguran sam da bu kvalitetno
  • Mali Zeus
    22.2k
    Taj dan je odmah naglasio da je rezerviran :rofl: — Pop corn

Radiš odličan posao i nadam se da će knjiga što prije. :up: :strong:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Još samo 35 dana do izlaska knjige. :strong: :strong: :cheer:
  • superhik
    12.9k
    @Pop corn može se još pribilježiti za knjigu?
  • Pop corn
    8.9k
    Pop corn može se još pribilježiti za knjigu? — superhik

Ne može se više kroz onu akciju, ali će biti internet prednarudžbi uskoro kada se tekst preda grafičarima. Trenutno završavam rukopis i uskoro ga predajem na redigiranje uredniku knjige, a potom i lektorima. Otrpilike je to 650 000 znakova (sa razmakom)
  • masacusec
    8.3k
    @Pop corn Hoće li biti kakve službene promocije knjige? Ili ne daju?
  • Pop corn
    8.9k
    Hoće li biti kakve službene promocije knjige? Ili ne daju? — masacusec

Borba je. Zasad se zna da se ništa ne zna. Čekam sastanak sa nadležnima u terminu koji sam dobio
  • Mali Zeus
    22.2k
    Još samo 6 dana do promocije. :love:
  • Ludovic IX
    12.8k
    kad knjiga dolazi nama doma?
  • Pop corn
    8.9k
    741 345 znakova, 127 173 riječi, 304 A4 stranice, 92 sugovornika, više od 100 arhivskih članaka, 4 UDBA-inih dosjea....

Jednostavnije rečeno: jedna napisana biografija

✅ Rukopis na lekturi
    ⏭ Grafički prijelom
    :point: Uskoro u vašim rukama

evznmtvpbia2q5tu.jpg

Još samo 6 dana do promocije. :love: — Mali Zeus

Promocija u vidu PR-a će tako i početi, ali kako ove mjere ograničavaju okupljanje većeg broja ljudi na željenoj lokaciji, onda ćemo još malo odgoditi večer predpromocije i promocije knjige.

kad knjiga dolazi nama doma? — Ludovic IX

Knjiga bu vas čekala na predpromociji zajedno s pivama kaj su se sad kad je tekst gotov počele kuhati
  • Pop corn
    8.9k
    Obzirom na sve češće upite oko "stavljanja knjige sa strane" složena je jednostavna forma za predbilježbu za knjigu Zeko, biografija Velimira Zajeca. Svatko tko se upiše ostvaruje i određeni popust.

P. S. Cijena knjige se još ne zna dok se ne završi grafička obrada teksta i fotografija.

P. P. S. Plan za izlazak knjige i dalje je sredina ožujka uz veliku promociju.

P. P. P. S. Ovo se ne tiče onih koji su sudjelovali u crowdfunding kampanji i osigurali dovršetak i izlazak knjige te ju mogu očekivati među prvima na posebnoj predpromociji u Pivovara Medvedgrad

Klikni i predbilježi se za svoj primjerak knjige
  • Pop corn
    8.9k
    ahybe8sueuo6wj7m.jpeg

malo da se škicne u prvi draft dizajna....

Osiguraj na vrijeme svoj primjerak knjige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.