I tako će se korektno naći još nekoliko puta do kraja mandata ove Uprave. Možda će osnovati i zajedničko povjerenstvo s ciljem donošenja nekog zajedničkog prijedloga koje će sastati jednom godišnje. Više od toga ne očekujem. — Baneki
Eto, toliko o tome. Škicnem i dalje na Zoni ono kaj me zanima i gdje mislim da mogu dobiti info koja me zanima pa toplo isto preporučujem... samo ne kliknem i ne čitam ono što mi smeta. — Neki tip sa Zapada
a na zamolbu kolege koji kakti više ne piše na Zoni. — Papastrumf
Pa onda možeš koji put nešto napisati da i mi dobijemo neki info od tebe. Iako, cijenim tu samokontrolu i karakter, isto kao i kod kolege Kwedija. Ja bi se npr. teško prisilio čitati neki forum, a onda se tako iskontrolirati da se nikad ne uključim u raspravu. — Baneki
Danas je voajerizam na cijeni. — Mali dioničar
neki forum, a onda se tako iskontrolirati da se nikad ne uključim u raspravu. — Baneki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.