• Papastrumf
    24.3k
    Postavljam još jednu anketu u vezi stadiona, a na zamolbu kolege koji kakti više ne piše na Zoni.
    1. Novi stadion u Maksimiru treba graditi: (90 votes)
        Grad Zagreb. Dati ga dinamu u najam.
        24%
        Dinamo. Ali tek nakon što se u klubu provedu izbori po modelu ič1g
        37%
        Dinamo. Odmah i sad. Aktualna Uprava ga neće odnijeti sa sobom.
        36%
        Nitko, ne treba nam stadion.
          3%
  • Mali dioničar
    21k
    na zamolbu kolege koji kakti više ne piše na Zoni. — Papastrumf

Koeficijent za pogoditi kolegu 1,05.
  • Papastrumf
    24.3k

Koeficijent za pogodit tko je glasao za prvu opciju 1.01 :grin:
  • vjeko1701
    30k
    Tu mi fale neke opcije...
  • Fanboy
    3.1k
    Tu mi fale neke opcije... — vjeko1701

Misliš privatni investitor?
  • vjeko1701
    30k
    1. Privatni investitor
    2. Suradnja grada, HNS-a i Dinama

Mislim ponuđeno je: grad sam, Dinamo sam, ne treba ništa.
  • Jaro
    12.9k
    Od odabranih, izabrao bi i grad i klub. Grad, jer me sram na kaj grad baca lovu vec 30 godina, a nema pisten stadion... klub, jer 300milja je cist dost za stadion koji dinamu treba..
  • SAS1987
    20.9k
    Treba ga graditi isključivo država iz turističke takse. Dalmacija radi, Zagreb se gradi
  • db-izbjeglica
    22.3k
    po meni isto fali opcija...
    nema racionalnije stvari od te da se stadion radi u partnerstvu više strana to može biti dinamo, grad zagreb, država, hns, privatni kapital....sve strane mogu naći interes i računicu u tome.
  • og1986
    2.9k

Jedino to priznam kao valjan odgovor :grin:
  • Mali dioničar
    21k
    Za sve koji vele “privatni investitor” taj investitor bi prvo valjda trebao kupiti zemljište i izračunati povrat na investiciju od nekih 7-8% godišnje što ne znam da li je moguće.

Grad može napraviti takav povrat jer u startu ima zemljište u vlasništvu.
  • Baneki
    812
    Molimo kolegu koji kakti više ne piše na forumu da ovlasti kolegu @Papastrumf da ubaci i ove opcije koje su drugi kolege spomenuli kako bi anketa bila reprezentativna. I meni nedostaju te opcije, pa sam iz tog razloga pritisnuo opciju da nam ne treba novi stadion.
  • deda
    48.5k
    Nažalost ne možemo mijenjati naknadno opcije.
  • Neki tip
    21.4k
    Molim sve kolege kojima nedostaju opcije da rade kad god žele kakve god žele ankete i ponude kakve god opcije žele.

Papastrumfu sam predložio da postavi anketu s navedenim opcijama iz posve konkretnih razloga, odnosno jedne rasprave koja joj je prethodila te su mi HNS i drzava tu bili posve nebitni pa ih svjesno i namjerno nisam predložio za opcije.

Nerijetko iskazan stav mnogih forumaša, a i moderature je da kome se ne sviđa neka tema moze istu preskočiti, kome se ne sviđaju upisi nekih forumaša, mogu ih ne čitati. Legitimno.

Isto vrijedi i za ankete.

Kome se ne sviđa ili u ponuđenim opcijama ne pronalazi svoju, slobodno ne klikne ni na što. :)

Meni, kao očitom inicijatoru, ne nedostaje nijedna opcija da bih doznao što sam htio doznati, a željnima dodatnih opcija i reprezentativnosti preporučujem surveymonkey ili microsoft forms makar ili pak dobri stari google forms i što god srce poželi pitati. :)

Eto, toliko o tome. Škicnem i dalje na Zoni ono kaj me zanima i gdje mislim da mogu dobiti info koja me zanima pa toplo isto preporučujem... samo ne kliknem i ne čitam ono što mi smeta.
    veliki pozdrav svima! :)
  • Mali Zeus
    22.2k
    Bilo tko, samo neka to pravno riješe. Problem je što ni jedni ni drugi ne bi napravili prvi potez. Tu mislim na Grad i upravu Dinama.
  • maddaddam
    2.9k
    Problem je što ni jedni ni drugi ne bi napravili prvi potez — Mali Zeus

Kako ne. Iz kluba su postavili plakate po gradu. Sada od grada očekujem kontraudar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet