• Oluja
    5.4k
    Legia je predzadnja na tablici tako da tu ne stima puno vise toga, vjerovatno bi i on bio bolji da je cijela ekipa bolja iako se postavlja pitanje zasto kupujemo igraca iz bilo kojeg kluba koji je predzadnji u svom prvenstvu.
  • Captain America
    20.4k
    Azer se može tuć u guzicu ako bude upola dobar ko Čuje Dop sada. Dotičnog je htio Kepčija i mi u njemu vidimo pojačanje? Ne hvala, Kopa nek gura Denija od kojeg se može stvorit igrača na kojem se može uzet 10 milijuna.
  • NB86
    16.9k
    Ne znam da li je deni igrac koji moze dostic takve razine, ali ovaj azer nije nikakav napredak od denija/kuleta/andrica, ili kapitalac ili petko/deni na spici, čuje treci, a kule i andric na prodaju vec jucer.
  • deda
    38.7k
    Igra je u tome što Legia nije platila Lirima
  • thomas22
    300
    Znači igra u igri!
  • maddaddam
    2.9k
    Duzni jos nekih milju i nesto sitno. Jos ce trebati nadoplatiti. Moze nekim iz treceg plana tipa Cabraja.
  • Ali
    2.7k
    Ako ovi otezu u Argentini, a ako se spominje 5,3m€, i dalje mislim da je bolje te novce uloziti u bracu kovac.

Cista matematika. Ojeda, pa nek je 4m€ , ako i zabije par golova i digne igru po desnom boku, to bi znacilo da expresno ide i Ivanusec negdje van za cca 15m€. Dakle gubimo na kvaliteti sastava dok se ovaj aklimatizira postoji opasnost sa ovim stozerom da se dogodi pokoji x ili mozda i poraz protiv osijeka koji je takticki i motivacijski vrlo visoko. I kaj ak izgubimo naslov, ili da i osvojimo opet ide ljetni prelazni gdje ce otici jos netko iz ekipe... A to znaci tesko do lige prvaka, opet blize europa ligi...
    A bez argentinca ali sa bracom Kovac, koji ce trkacki podici Bockaja, Petkovica , a mozda dovede negog koga je vec prije trenirao i tko ne osjetio bundesligu ili francusku ligu , nekog tko nije u prvom planu, na posudbu...
    Sa takvim stozerom i disciplinom glatko osvajamo hnl, a to daje dodatno poziitivu da se mozemo nametnuti i za LP a to znaci da cijela ekipa dobije novih cca +30% na sadasnju cijenu, Petku se otvara neki jaci transfer mozda u RedBull... a to bi moglo dovesti do toga da znatno lakse kupujemo i igrace izvan hnl koji mogu donijeti bodove i u LP ili barem proljece sa gardom kao i proslo proljece, da jurisamo na top ekipe hrabro i da smo trkacki jaka ekipa...
  • jaijivic9
    606
    I don't see Niko Kovac taking the job, the lad was Croatian National Team coach in a world cup, won Bundesliga with Bayern Munich,won the cup with Frankfurt at this point of his career he is waiting for other job in a top league.
  • Olmic
    5.1k
    Ojeda dobio koronu...
  • deda
    38.7k
    Prigodno. Sad je 10 dana out.
  • deda
    38.7k
    Sve manje i manje mi se sviđa potencijalni dolazak tog dečka.
  • deda
    38.7k
    Emreli je zatražio raskid ugovora u Legiji
  • Chuck Norris
    10
    https://ibb.co/pX7rkm6

ovom je stvarno statistika koma .. nadam se da bu ostal tam di je
  • NitkoBitan
    29.2k
    Zadnjih par dana nisam popratio o kojim se igracima pise vezano uz dolaske u Dinamo pa ak bi netko mogao napisat tko je sve "u igri" (i koje pozicije igraju ti igraci).
  • marcio amoroso
    43.5k

Emreli iz Legije Varšava se spominje. Igra napadača
    Ojeda iz Godoy Cruza se spominje. Desno krilo.
    Lode iz Bodo Glimta se također spominje. Stoper.

To je to koliko sam ja uplatio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.