• db-izbjeglica
    22.6k
    moj susjed je jednom ulio 20 litara vode u kantu od 10 litara :sweat:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ima što novo s magaradi, kaj se priča?
  • vjeko1701
    30.3k
    Pa ako bi mogli Roga dobiti na free transfer i ako bi pristao na neku ok plaću s obzirom na okolnosti, ja bi mu dao šansu, mislim da on i dalje može spasiti karijeru, oporaviti se i biti jako dobar igrač za nas.
  • Krizy
    77.1k
    Ako Cagliari ispadne u Serie B, onda bi ga se trebalo moći dovesti za neka 2 3 milijuna eura. Naravno, ako bi bio zdrav.
  • Mališan
    1.9k

Navodno im se Morana iz potjere zamjerila
  • og1986
    2.9k
    Jel ga tko gledao kako igra? Jel ima smisla ga dovoditi? Neznam koliko je pao tehnički zbog svih ozljeda
  • Infinity
    21.7k
    Rog nije odigrao minute u 2021. godini i meni je on transfer koji ne zelim. Eventualno ga uzeti na posudbu s mogucnoscu otkupa, ali ne znam koliko bi taj otkup bio 'jeftin' i da li bi ga klub uopce pustio nakon sto su ga platili 14 milijuna eura. Mi da smo ga platili 14 milijuna ja bi bio sretniji da ostane i pokusa nego da ga damo za 2-3 milijuna. Mozda za 8-10.
  • Eduardo
    31k
    Jel ga tko gledao kako igra? Jel ima smisla ga dovoditi? Neznam koliko je pao tehnički zbog svih ozljeda — og1986

Rog ti je 31.07.2021. zaigrao za Cagliari prvi put nakon više od sedam mjeseci. S terena je izbivao zbog puknuća prednjeg križnog ligamenta i odmah je u prvoj povratničkoj utakmici obnovio ozljedu.
  • Dino
    5.8k
    Ima što novo s magaradi, kaj se priča? — Mali Zeus

E dobro pitanje, mene isto zanima…
  • Maki17
    344
    Neki dan ih je i Kotiga sprdao na potjeri jer su bila dva pitanja o Hajduku. Znači svaki dan mora biti nešto o njim i na potjeri
  • og1986
    2.9k

Hvala na info

Onda ne vidim nekog smisla dovođenja. Ako mu istekne ugovor i želi doći besplatno, da.

Plaćati neku odštetu nema smisla. Postao kao Pato, staklene noge. šteta
  • NB86
    17.8k
    6 zarazenih kod tovara, upitne pripreme u portugalu. Bilo bi dobro da i mi rjesimo koronu sad, a ne da budemo desetkovani tokom sezone.
  • og1986
    2.9k
    Šta će se od iduće godine 1.HNL zvati "elitna liga", a 2.HNL će se zvati 1.HNL?
  • deda
    48.5k
    Navodno
  • SAS1987
    21k
    HNS prodao prava na 1. HNL i iz nje napravio drugu ligo :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist