• Ali
    2.7k
    Niko Kovac et Monaco, c'est fini !

Niko i njegov brat Robert takodjer, ajmo uorava isprsite se ovo je prilika desetljeca. Sa njim na klupi napadamo skupinu lige prvaka slijedece sezone.

2klase iznad svih trenutno u hnl kad su u pitanju poimanje nogometa, rad i temeljitost!
    Realno digao je Bayern trkacki i da se njje zamjerio mulleru koji nije mogao pratiti trku i ritam modernog bayerna ali je bavarac i nedodirljiv , ovaj bi imao i titulu LP u vitrini.

Sad u ofenzivu, jer bolje je dat Niki i Robertu 3mil za placu, nego odstetu za ovog argentinca. Mislim argentinac je dobar ali mi realno nemamo trenera. I niko moze dignuti ovu postojecu ekipu vise nego argentinac i bockaj i jos centarfor ali bez iskusnog trenera...
  • Dautbegović1
    92
    Bome nahvali Sigali Ojedu,a i kaže da dolazi.
  • deda
    38.8k
    Ne znam jel sam ovdje ili u WA grupi napisao, ali bio bih presretan da Leo postane naš zaposlenik i scout za J. Ameriku :ok:
  • Logistika
    1.4k
    toliko puta smo doveli iz JA mačke u vreći i radili neke čudne transfere,da bi se svakako složio sa ovim :) iako ovaj djeluje kao moderan igrač,samo da ne krene rano sa Balenciagom i Moetom :)
  • Zagi
    10.8k
    Di to? može link?
  • Armagedon13
    959

Tiskano izdanje SN
  • db-izbjeglica
    17.9k
    iako ovaj djeluje kao moderan igrač,samo da ne krene rano sa Balenciagom i MoetomLogistika

Sudeći po pramenovima, krenuo bi 1/1 :lol:
  • marcio amoroso
    43.6k
    Ne znam jel sam ovdje ili u WA grupi napisao, ali bio bih presretan da Leo postane naš zaposlenik i scout za J. Ameriku

Ma nema deda svak oko analitičara.
    Ne kažem da Sigali nema, ali dobar igrač ne znaci da može prepoznati drugog dobrog igrača.
    deda
  • Olmic
    5.1k
    Izgleda da naklapanja o dolasku Argentinca Martina Ojede, 6 milijuna eura vrijednom napadaču Club Godoy Cruz u GNK Dinamo Zagreb nisu pusta priča. Potvrdio je to bivši dinamovac Leonard Sigali: "Mislim da će Ojeda doći u Dinamo! S njim sam prijatelj, skupa smo igrali u Racingu prije nego što je otišao u Godoy Cruz. Razgovarali smo na temu Dinamo, on bi htio doći, a koliko ja znam, taj posao ide prema svom završetku...Ojeda je vrhunski napadač, tu nema nikakve dvojbe. Ove sezone je zaista blistao, a nije samo vrhunski nogometaš, već je i sjajan dečko. Pametan je, miran, pravi profesionalac. Po onome što smo pričali, on dolazi u Dinamo. Za njega je zaista najbolje da krene igrati u Europi, u Dinamu. Jer Dinamo je veliki klub, zna to i on. Jedva čekam da dođe u Dinamo, bit će to veliko pojačanje za moj bivši klub...Također vjerujem da će odšteta ipak biti nešto manja od 6 milijuna eura..."

(CF)
  • SAS1987
    17.9k
    Ja bi radije da se za te novce kupi Kačavenda jer je puno mlađi a i znaš što kupuješ.
  • maddaddam
    2.9k
    Za tu lovu dobiješ Kačavendu, Niku Kovača i njegovog brata također.
  • Armagedon13
    959
    Najskuplji su bili HNL igrači,a opet i najisplativi.To će bit negdje 3-4 m.Kačavenda neće ispod 5m
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Dajte ljudi, kovač će bez problema dobiti posao u nekoj od liga petice, vjerojatno bundesligi.

On je u monacu radio sasvim dobar posao, očito je došlo do razilaženja zbog drugih stvari.

Mislim da on u dinamu nije ni najmanje realno, bilo bi fenomenalno, ali sumnjam da je to moguće.
  • xyz
    840
    Zašto nije realno? Što je bolje trenirati neki Wolfsburg ili Herthu nego Dinamo? Dinamo je 31. klub na Uefinoj ljestvici. Trebali bi malo više cijeniti svoje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.