• Captain America
    18k
    Taman iskoristit početni šok kod igrača Seville za neku bombu Orše.

Ja sam već odustao od nade u novi stadion. Neće se po tom pitanju ništa promijenit dok neko ne daj Bože ne nastrada gore i stadion ne izgubi licencu. Svima ionako odgovara status quo i ponavljanje floskula "Zagreb treba moderan stadion" pred novinarima.
  • reziser
    6.9k
    Ja sam već odustao od nade u novi stadion.Captain America

nisam je ni imao, dok god stadion ne dobije uporabnu dozvolu, i ne vidim ljude na njemu... (sindrom žičara) ne nadam se ničemu. Mi o stadionu nemamo nikakvu ideju, konzenzus, tko bi platio, čije zemljište, čiji stadion... tak da tu temu preskačem.
    Sam da se naši ne useru kad uđu na sevilino velebno zdanje pred prepuni stadion.... i nebude autobus u nasem sesnaestercu.....
    treba uc hrabro, s mudima....i nikoim nist nece rec!

ali daleko je to...
  • Logistika
    1.3k
    sramota će me biti budu li jednog dana molili da ih OS pusti na stadion da europu igraju....bolje u Veliku da odu da im plate
  • Infinity
    16.6k
    Ja to jedva cekam, jer se nadam da ce biti sramota i nekoga tko je odgovoran pa da mozda i dobijemo stadion.

Sto se Velike tice, taj stadion vise ne zadovoljava ni uslove za igranje HNL-a.
  • reziser
    6.9k
    Predsjednik Mirko Barišić, to je sad već postalo pravilo, dao je kratki komentar na temu stadiona.

- Ideja za novi stadion prihvaćena je od strane Grada, ako čekamo skrštenih ruku, Dinamo uskoro neće moći igrati u Maksimiru. Ako klub nema adekvatan stadion, morat će prestati igrati. Mi ne odustajemo od naših ciljeva već smo išli sami pripremiti plan prema kojemu bismo sami realizirali ideju. Mislim da imamo snage za to, čekamo da nam Grad da zeleno svjetlo. Očekujemo sastanak s predstavnicima Grada do kraja godine, bez Grada to ne možemo napraviti, Dinamo bi za tri, četiri godine imao krasan i suvremen stadion. Trebalo bi riješiti i pitanje nove lokacije na kojoj bismo igrali dok se gradi stadion - kazao je Barišić, koji je predao i posebnu nagradu Zorislavu Srebriću za dugogodišnju suradnju i doprinos klubu.
  • Ludovic IX
    7.4k
    ja stvarno ne vidim razlog da dinamo ne financira novi stadion kreditom od 50 miliona eura na 30 godina.. to je 2-3 miliona godišnje a vjerojatno bi vratili pola sa iznajmljivanjem prostora i za koncerte. nikakva koncesija nekom trećem .kad grad da zemlju, dinamo digne kredit i kreće se.

i ne mora se zvati službeno maksimir. može i alibaba što se men tiče jer će on za nas uvijek bit maksimir.

ja stvarno ne vidim razlog da dinamo ne može financirat to sa svojim godišnjim budžetom od 45-50 miliona eura
  • reziser
    6.9k
    da, da grad da zemljiste...
    da li ti radio kucu na tuđem zemljistu? nebi...
  • Ludovic IX
    7.4k
    dinamo je gradski klub znači, nije dinamo tuđi već Zagrebov..
  • deda
    34.1k
    Neće grad ništa dati, ako se dogovore ide koncesija na neki broj godina.
  • Ludovic IX
    7.4k
    imat će koncesiju na 99 godina i to je uobičajena stvar..sumnjam da su baš svi europski klubovi vlasnici svojih stadiona i zemljišta pod njima..

Grad može dati koncesiju za neku simboličnu svotu.. Grad ne treba zaraditi na dinamu na taj način već na promociji
  • SAS1987
    15k
    Iz grada su 100+ puta kazali da neće dati koncesiju ovoj upravi pa zato ništa od toga.
  • reziser
    6.9k
    sam sto gospodina TT jako zanima sport.... :vomit:
  • reziser
    6.9k
    smanjio je gradski budzet za sport sa 160 milja na 120....za sve klubove...a i ovak su grcali u problemima
  • Ludovic IX
    7.4k

pričaš sam da pričaš..zna i on da je dinamo više od nogometa. i da je narod otuđen od dinama i da bi micanjem uprave i on dobio na značaju tako da ako to uspije, nema on što nedat to zemljište u koncesiju.
  • reziser
    6.9k
    da, pričam, ...ok, onda..nek da u koncesiju, eto rješen problem. ne pričam više tome jer je i tak to na vrbi svirala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.