Sasvim nepotrebno, čemu zabranjivati nekome da izražava ono što misli? Jel svi znamo da ekipa koja dolazi na jug mrzi dinamo, a ni Zagreb nije daleko? Znamo! Čemu onda biti nedemokratičan?
Poslije se onda opet mogu zgražati nad raznim popratnim događajima
Ja volim svakom pružiti da otkrije svoje pravo lice, a i bit će slađe kad na kraju balade opet budu četvrti. :blush: — db-izbjeglica
Samo sam istaknuo da me baš zanima kad bi Boysi uspjeli unijeti transparent takvog sadržaja i veličine na Poljud. Odgovor je naravno nikad. U nedjelju sam ulazio na sjever Maksimira taman kad su pregledavali dečka koji je nosio jedan od naših transparenata s ograde. Kakav je to pregled bio i koliko je trajao, a radilo se o običnoj krpi...samo sam želio istaknuti razliku u tretmanu prema Boysima i Torcidi. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.