• Blue98
    904
    5y2m56a2vl8v8ti2.jpg

Bar ce ga srpski mediji posrat kad nasi nece.
    Btw zamislite medijsku hajku kad bi neki dinamov igrac pjevao da mrzi hajduk i onda pricaju o mamicevoj medijskoj masineriji
  • vjeko1701
    30.2k
    Mislio sam da će jutro biti mirnije al meni je ovo i dalje nedopustivo od strane reprezentativca. Baš me zanima dal će netko imati muda postaviti Daliću koje pitanje u vezi njegovog ponašanja.
  • superhik
    12.9k
    Zbog novog mira u kući nogometa i politike HNS pomirbe s Jugom sigurno neće
  • Keyser Soze
    21.3k
    Kako mediji seru pa to nisu istine, znači loši Dinamo je propao kao klub, Hajduk je uzeo kup, prvenstvo i Ligu prvaka i Dinamo se gasi.
  • Gelipter
    4.8k
    Dugo su čekali na ovo razni miševi i sad su izašli iz svojih rupa i kolo vode (srpsko). Valjda je već svima jasno da je ovo šira agenda s ulizivanjem raznih aktera, od medija do zločinačkog saveza tovarima. Nevjerojatno je gadljivo tovarsko licemjerje i svih koji ga zbog svojih interesa dodatno potiču.

Dinamo Zagreb iznad svih!
  • vjeko1701
    30.2k
    Pa zato pitam, ova seljačina se ne uklapa u politiku pomirbe.

Kažem, žao mi je da u našoj svlačionici nema više muda pa da lijepo "naši" reprezentativci poruče kaj misle o djeljenju svlačionice s takvim.
  • The Undertaker
    10.3k
    Stvarno pretjerujete. Slavili su pa ga ponijelo. Pa šta. Slično kao kad su naši pjevali ''Jebi se, jebi, Splite...''. Otkad smo postali ovakve kamilice?
  • vjeko1701
    30.2k
    Ma znaš kaj, ponjelo ga, profesionalca...par pivi i taj dir a?

Boli me kurac, evo otvoreno, taj bi kao trebao predstavljati mog bratića, ratnog invalida i velikog dinamovca ili mog strica koji je tavorio iza rešetaka tokom hrvatskog proljeća...al jbg. ponilo ga pa je pjevao o srpskim imenima...daj nemoj

Primitivac i seljačina koji se ciljano dodovorava drugim primitivcima.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Stvarno pretjerujete. Slavili su pa ga ponijelo. Pa šta. Slično kao kad su naši pjevali ''Jebi se, jebi, Splite...''. Otkad smo postali ovakve kamilice? — The Undertaker

Potpis.
  • Gelipter
    4.8k
    Ma manji je po meni čak problem što je on to pjevao, teška seljačina i nije da nešto drugo očekujem od njega. Jbg za njih je pobjeda protiv Dinama ravna recimo našoj protiv Tottenhama. To je hajdučki način slavlja i nek se ponose time kao i koreografijom s juga. Livaja koristi svaku priliku da se dodvori drugim primitivcima kao što je kolega rekao. Veći mi je problem medijski tretman toga. U stilu: pjevao je hajdučke pjesme, pogledajte ludi doček i heroja Livaju itd. Što je dozvoljeno kmečavim i primitivnim tovarima nije i ostalima. Ali i to ide u kontekstu prikazivanja njih uvijek kao onih koji najbolje slave, pivaju, sve se pravda njihovim temperamentom itd.
  • Ali
    2.7k
    Evo i jedna ideja za uzvrat i koregrafiju u splitu sa nase strane:

"Po svojoj dužnosti smatrao sam da treba prvi da počnem i ja se tim krvavim rukama ponosim",kazao je dr. Grga Budislav Angjelinović nakon pokolja hrvatskih prosvjednika protiv uspostave Jugoslavije. Premda je znao da je riječ tek o manifestaciji, Angjelinović je svjesno želio proliti krv da bi se u Beogradu mogao hvaliti kako je on umirio Zagreb.

Ovo (Angjelinovic) je jedan od prvih predsjednika hajduka, tamo 1913, jebeni im je DNA. Naravno 1941 emigrirao u veliku britaniju skupa sa ostalim cetnicima ili nesto kasniji predsjednik Kirigin, koji se javno hvalio kako je ubijao hrvate...
  • xavier
    12.1k
    Stvarno pretjerujete. Slavili su pa ga ponijelo. Pa šta. Slično kao kad su naši pjevali ''Jebi se, jebi, Splite...''. Otkad smo postali ovakve kamilice? — The Undertaker

Slažem se, baš to pišem na drugom mjestu. Što te ima tako nešto dirati.
  • über alles
    3.2k
    Nemojte bit licemjerne picke
  • seljak86
    3.2k
    Jel ima snimka di su naši igrači pjevali "Jebi se jebi Splite"? Ono što ja znam je da ima snimka gdje je Ćorluka zajedno s navijačima pjevao Kranjčaru "Svinjo debela, nema oprosta"
  • Dudu
    3.7k
    Alergičan sam na kmečanje, kako na njihovo, tako i na naše.

Čestitke na pobjedi, nek slave kako oće. Idemo rješavat svoje probleme, sve je u našim rukama. Puno toga je za počistiti u maksimirskom dvorištu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet