• Neki tip
    21.3k
    Mene podsjeća na Roga iz faze u Dinamu.
  • Baneki
    812
    Mene na Roy Keanea.
  • Krizy
    59.2k
    Ako uspoređujemo s trenutnim igračima Dinama onda definitivno najsličniji Ivanušecu. I mene isto na Roga podsjeća.
  • immerwieder
    1.5k
    ma mali je isti giggs, jedino ne znam da li ima brata
  • xavier
    12.1k
    Ako uspoređujemo s trenutnim igračima Dinama onda definitivno najsličniji Ivanušecu.Krizy

:up:
  • SAS1987
    17.9k
    ma mali je isti giggs, jedino ne znam da li ima brataimmerwieder

Nek brat zakljuca ženu.
  • NB86
    16.9k
    Meni je jako slican mountu iz chelsija
  • Ludovic IX
    9.2k
    mali je nedavno izjavio da je 100% u lokosima do ljeta a onda će vidjeti s time da bi on volio ostati 2-3 godine još u hrvatskoj.. znači, meni se čini da se već sve zna
  • reziser
    7.6k
    DANILO ARBOLEDA, nogometaš moldavskog Sheriffa, u siječnju će promijeniti klub.

Srpski Sportski žurnal tvrdi da se hrvatski prvak Dinamo i srpski prvak Crvena zvezda bore za nogometaša koji će od 1. siječnja biti slobodan nogometaš i koji tako može promijeniti klub bez ikakve odštete.

Riječ je o 190 centimetara visokom Kolumbijcu koji je u Sheriff stigao kao slobodan igrač u veljači. Blistao je u kvalifikacijama za Ligu prvaka upravo protiv Dinama i Zvezde, čak je Beograđanima u uzvratu sjajnim skokom i odličnim udarcem glavom zabio odlučujući gol za prolazak Sheriffa u play-off. U pet kola Lige prvaka odigrao je maksimalan broj minuta protiv Reala, Intera i Šahtara.
  • NORTE
    17.7k
    Kačavenda na tragu Ivanušeca, a ni Tolić nema mjesta na terenu. Još jedan problem koji stvara Krznar i koji nikako ne bi smio dobiti priliku trenirati Kačavendu u dinamu na proljeće.
  • Hamed Kone
    29
    Arboleda navodno sve dogovorio sa ciganima .. tragedija.
    ( https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3820139/crvena-zvezda-arboleda-dzabe-kolumbija )
    01.02.2022 slobodan igrač i mi nismo sposobni dovesti ga.
  • NB86
    16.9k
    pitanje je jesmo li ga uopce pokusavali dovest, dinamo ima 3 jako dobra stopera samo nam treba trener koji bi znao postavit momcad
  • blue heart 72
    2.4k
    Pitanje je, jesmo li mi uopće bili (ozbiljno) zainteresirani za Arboledu. Možda to i njihovi (srpski) mediji potenciraju samo kroz njihove članke, pa da to ispadne kao neka pobjeda CZ-e, nad nama. Na stoperskim pozicijama, nismo uopće loše pokriveni, kao što je i Nino Bule naveo
  • marcio amoroso
    43.5k
    Arboleda ili bilo tko drugi na mjestu stopera bi se dovodio samo ako bi se prodao Lauritsen. Ja sam čuo da je Matej Mitrović već dogovoren u slučaju da se Danac proda.

Meni je to ok opcija. Mitrović je još uvijek dovoljno mlad da može Dinamu dati dosta toga, a da ima kvalitete smo se vjerujem, uvjerili svi.

Meni se općenito sviđa taj Dinamov hrvatski štih u momčadi i između dva slična igrača bi uvijek birao Hrvata.

Po meni Mitrović puno bolja opcija od Arbolede.
  • blue heart 72
    2.4k
    ne mogu reći da sam nekaj posebno pratili Mitrovića u zadnje vrijeme, ali mi se sviđa tvoje razmišljanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.