Milijarde prihoda? Već cijepe i životinje.stvarno mi nije jasno čemu cijepiti klince protiv bolesti koja za njih ionako nije opasna — db-izbjeglica
ne znam, nisam iz te struke, ali stvarno mi nije jasno čemu cijepiti klince protiv bolesti koja za njih ionako nije opasna. stvarno bi volio da mi netko objasni... — db-izbjeglica
Intencija cijepljenja djece jest spriječavanje zaraze djece kao kliconoše. — masacusec
Da bismo sačuvali one starije koji se ne žele cijepiti? — Neki tip sa Zapada
ne znam, nisam iz te struke, ali stvarno mi nije jasno čemu cijepiti klince protiv bolesti koja za njih ionako nije opasna. stvarno bi volio da mi netko objasni.. — db-izbjeglica
Iako je čak i Gates kao predstavnik farmaceutike rekao da pandemija covida uskoro postaje kao gripa, no po ovome izgleda da nema govora da će ova farmaceutsko-medijska navala ikada završiti, prevelik je novac u igri. Bolest iskoristili za puno goru bolest. Tu negdje s reichom su.Fauci vam je već rekao, iza nove godine tamo oko veljače vam stižu cjepiva za djecu od 6 mjeseci( i mlađe) pa do 5 godina.Što će na kraju postati obvezno za upis u škole... — Fanboy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.