• xavier
    12.1k
    ja bi najrađe Bišćanareziser

I ja bih, ali bojim se da je on jako nerealna opcija u ovom trenutku.
  • SAS1987
    18.6k
    odakle ti info? Samir Toplak? :roll: Samo jos fali Pamic
  • Fanboy
    3k
    Bišćan ima problem sa promijenom ritma utakmice, kod njega one dobivene jako lako uđu u dramatične jer kasno mijenja. Barem meni, dobro vodi mladu ekipu, no pri padu ritma svoje momčadi dosta sporo reagira. Sad smo imali 3-1 protiv Austrije i oni napravili presing od 70-te, imali su mislim dvije stative dok je on prvu zamjenu napravio tek u 83 ili tako nešto. Dobar mi je osobito sa pripremom, samo ne znam koliko bi nas herc durao sa takvim vođenjem igre...
  • blue heart 72
    2.6k
    Daj nemojte me zezati da su treneri poput Toplaka i Žutog ozbiljne opcije. Kak ste već i spominjali, onda može komotno i Krznar ostati
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ovo sam vidio protiv Austrije i protiv Svicarske na u21 euru, a ne sjecam se najbolje kako je to izgledalo u Rijeci.

Treba uzeti u obzir da nije isto voditi reprezentaciju, pogotovo mladu i klub kao Dinamo. Znanje ima i pokazuje ga, vjerujem da bi bio uspjesan jer bi radio sa igracima svaki dan a ne par dana u mjesecu. Kek ili on su jedini izbor po meni.
  • SAS1987
    18.6k
    Kek ili on su jedini izbor po meni.IstinaZaDinamo

Toplak nam skoro pa sigurno garantira da nećemo ispasti iz lige.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Što sad specijalci iz kluba ne naprave tablicu sa pinokijem.
  • marcio amoroso
    45.8k
    U 9 utakmica je Dinamo ove sezone prvi primio pogodak. Od tih devet utakmica Dinamo je uspio okrenuti samo Rapida u Zagrebu. Protiv Osijeka jučer, Istre u Zagrebu i Rijeke u Rijeci smo izvukli neriješeno. 5 puta je protivnik slavio.
    Nažalost je praksa takva da ako prvi primimo gol da pobjede nema. To je također jedan od pokazatelja koliko smo pali mentalno, a sigurno i fizički u odnosu na prošle sezone.

Dinamo-Osijek 1-1
    Lokomotiva-Dinamo 1-0
    Dinamo-Rapid 3-1
    Dinamo-Istra 1-1
    Rapid-Dinamo 2-1
    Rijeka-Dinamo 3-3
    Dinamo-West Ham 0-2
    Sheriff-Dinamo 3-0
    Dinamo-Slaven 0-2
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Ako bude netko od prve dvojice, onda ne moraju ni mijenjati Krznara što se mene tiče :grimace:xavier

praktički sve je napredak u odnosu na krznara.
    čovjek je najlošiji trener u HNL-u, ja čisto sumnjam da će on poslije dinama voditi bilo koju HNL momčad. toplak - može! gori od krznara neće biti 100%.
  • NORTE
    19.7k
    Odmah poslije utakmice s Osijekom, ljudi iz kluba su dogovorili sastanak na kojem će se odlučiti ko će biti novi trener

Videokonferencija?
  • Nema zaleđa Mikića
    2.6k
    Videokonferencija?NORTE

100%
  • superhik
    12k
    Zvuči kao zagonetka, a zapravo i nije:
    Zašto Slovenac da bi došao u Zagreb prvo mora proći Međugorje?
  • Olmic
    5.2k
    Pročitao sam negdje komentar i slažem se.. Uglavnom u zadnje dvije utakmice Lokosi i Osijek mi smo razvalili jedne i druge, protiv Lokomotive penal promašili, protiv Osijeka stativa, nemogući promašaji Gojaka i Petka, tako da ne mogu prigovorit Krznaru u ove dvije tekme ništa, osim zamjene jučer u produžetku.. Da je tu bio Jurić ili Čop kakav god da pričali da je, mislim da bi Dinamo glatko uzeo 6 boda u dvije tekme.. Nema smisla sad smjena, neka odradi Genk i da ponovimo prezentaciju kao protiv Osijeka mislim da nemamo šta brinut, uz naravno bolju realizaciju koja kad tad mora se pojavit..
  • marcio amoroso
    45.8k

Dinamo u HNL-u ima 28 bodova iz 14 utakmica.
    To je jednostavno premalo. Apsolutno je nebitno tko je koga “razvalio”. Meni Dinamo Osijeka uopće jučer nije razvalio. Osim gola smo imali još jednu i pol šansu.
    Protiv Lokomotive također nije bila nikakva rapsodija. Lokomotiva nas je pojela u prvom poluvremenu. U drugom smo bili ok, da, ali nikakvo razvaljivanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet