Žuti je nogometni Irfan Smajlagić.
Mitsko biće koje je u tajnosti vuklo specijalne poteze zbog kojih je "zapravo" Hrvatska dobro igrala na EP 2008.
Nema veze što je igrala dobro i na EP 2012. (na kojem nije bio jer je ranije otišao u - Crvenu zvezdu). Igrala je dobro, jer je on, valjda, postavio temelje. :roll:
Nema veze što nikad poslije nije dobio ozbiljnu ponudu (za razliku od Bilića čiji fan nikad nisam bio pa ga nemam ni razloga ni potrebe veličati).
Nema veze ni što nigdje gdje i jest radio nije postigao neki zapaženiji rezultat.
Mitsko biće pa su i mitski razlozi zašto bi ga itko htio na klupi Dinama - u stvarnosti nepostojeći. — Neki tip sa Zapada
Meni je Smajlagić svaki put u glavi kad netko spomene Prosinečkog kao trenera. Njih dvojica, ali daleko od toga da su jedini, glavni primjer teorija zavjere kako uvijek ima neki trener u sjeni koji zapravo radi sav posao, a ovaj glavni ne radi ništa nego samo pametuje. — xavier
Što je najgore te priče su krenule dok je još bio pomoćnik Linu da se valjda Lino što više ponizi. — Mali Zeus
tako mi je Lino naš najveći rukometni trener ikad. — Neki tip sa Zapada
Mario Cvitanović — SAS1987
Diskutabilno, Seleš iz Bjelovara ne samo da je osnovao klub, već je ušao u prvu ligu tada i osvojio ju 9 puta, a još 6 puta bio viceprvak tadašnje lige, 6 puta osvojio kup i 3 puta igrao finale LP te jedom osvojio LP...Mi govorimo o gradu tada koji je imao manje od 20 tisuća stanovnika, a dečki nisu imali dvoranu i trenirali su vani...To je sve napravio, znači od osnivanja do naslova prava Europe i još dva finala za 17 godina. Malo je off topic, no imali smo mi genijalnih trenera, Lino je novija povijest, pa se uzdiže daleko više. . — Fanboy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.