• Krizy
    46.5k
    DATUM ROĐENJA: 03.09.1997.
    MJESTO ROĐENJA: Kogarah (Australija)
    VISINA: 188cm
    TEŽINA: 75kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: NK Sesvete, HNK Hajduk Split, NK Triglav Kranj, NK Solin, NK Rudeš, HNK Šibenik
    POZICIJA: Napadač
    BROJ: #39
    UGOVOR: 30.06.2026.
    4ooo4gjv3t4j28j4.jpg
  • Krizy
    46.5k
    Iznimno sam sretan i zadovoljan potpisom za Dinamo. Ovo je velik dan u mojoj karijeri jer se radi o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Čast mi je biti danas ovdje i potpisati za prvaka. Svojom igrom i nastupima pokazat ću zahvalnost i opravdati povjerenje koje sam dobio. Ponosan sam jer je to velika stepenica u mojoj karijeri i veselim se svemu što je ispred mene. Istina, ostajem još neko vrijeme u Šibeniku i taj period sigurno ću davati sve od sebe u dresu kluba u kojem sam zahvaljujući svojoj igri, radu i trudu dobio mogućnost da dođe do ovog velikog dana za mene - rekao je Jurić nakon potpisa ugovora.

Čestitamo!
    uvpr012xjkqq2tii.jpeg
  • Carrasco
    4.3k
    Ovo što je zasad odigrao u Šibeniku u ovoj sezoni je blaga katastrofa. Nadamo se eksploziji u Dinamu. :fire:
  • markoli
    1.7k
    Ima li kakvih novosti s Jurićem? Kada se očekuje povratak, jer ovo s ovim Andrićem je kritično.
  • Bosna86
    11.8k
    Daj kolega, ne zajebavaj
  • Bosna86
    11.8k
    Kakav mrtvi Jurić… Ako smo došli do toga da njega zazivamo, onda stvarno
  • markoli
    1.7k
    Ne zazivam ga kao nekog spasitelja, ali očito smo kritični na poziciji napadača, a sumnjam da može gore od Andrića. Totalno beskoristan igrač.
  • Dudu
    2.6k
    Koja smo mi napadačka sila:

Čop, Jurić, Andrić i naravno Kulenović spreman kao zapeta puška da se vrati s posudbe :lol:
  • Infinity
    16.6k
    Čop, Jurić, AndrićDudu

Po meni ima mjesta za jednog od njih trojice u Dinamu, pogotovo za Jurica. Treca opcija nam i treba biti netko tko nije bas top igrac, jer top igrac zeli igrati. Nama je problem sto nemamo pravu opciju broj dva, a imamo tri opcije broj tri.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Meni je Jurić apsolutno ok za tu treću opciju i siguran sam da je bolji od Andrića koji je baš taraba.
  • Neki tip
    21.3k
    Meni je Jurić apsolutno ok za tu treću opcijumarcio amoroso

Slažem se, za treću opciju je posve dobar.

Problem je, međutim, u tome što nemamo drugu opciju, a i prva nije sigurna želi li to biti.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Problem je, međutim, u tome što nemamo drugu opciju, a i prva nije sigurna želi li to biti.Neki tip sa Zapada

Kod nas je kao kad je moj prijatelj prvo felge kupio, a nema uopće auto. Tako i mi, prvo treću opciju pa onda ostale. A da treće opcije ne zafali kupili smo tri.
  • Eduardo
    21k
    Od zadnjih 12 tekmi (1080 minuta) Jurić je nastupio u njih pet (x2 po 45 min., x2 po 1 min i x1 58 min).

U zadnjih šest upisao je dva ulaska u 90. minuti.

Kopić ga baš i ne doživljava previše.
  • Mališan
    1.8k
    Na zimskim pripremama je bio vjerojatno i najbolji pojedinac i nakon njih zabetoniran na klupi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.