• deda
    48.5k
    Kaj su ti čari ironije.. teško ogorčenje pospeš, ali kakti super ti je sve, dogodi se ludi preokret i onda frajerski poručiš "kaj sam vam rekel.." :lol: — Neki tip sa Zapada

Ove mlade generacije moraju još puno nivoa mudrosti savladati :wink:
  • Gelipter
    4.8k
    Luda tekma. Nakon prvog dijela jedva sam se usudio sanjati povratak na 3:3, a sad mi je na kraju baš žao za poništen gol Orše i pobjedu. Boysi pojeli Armadu.
    Samo da mi je vidjeti sad nekoga ko će reći da je HNL dosadan. Nakon ovoga u Beču fkt može biti svašta. Svakako tipujem da Petko zabija iz penala slabašno uz desni kut, a ostalo ovisi od taktičkih zamisli trenerskog maga.
  • Eduardo
    31k
    mislim da ima nekih 10 golova u Dinamu u nekih 800 minuta... jos nije dobio pravu šansu, a uvijek napravi nešto kad igra... — Carrasco

26 nastupa, 909 minuta, 10 golova (4 s 11m) i 3 asistencije.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Razbit ćemo Rapid u Beču, ovakav povratak diže moral svima.
  • Navijač Dinama
    13k
    Tovari standard gledali sofu il rezultate pa lupaju da su penali nezasluženi, korporacija u fullu, itd... glupani obični.

Da mi je njihov mozak da se malo odmorim.
  • NitkoBitan
    40k
    Razbit ćemo Rapid u Beču — namodi grebza

I ja isto imam taj neki feeling. Mi smo se vratili sa 3:0 dok je Rapid primio gol u 87. minuti sa igracem vise za 1:1. Ulazimo definitivno sa vise samopouzdanja + njihovi nasi bojkotiraju a nasi navijaju
  • marcio amoroso
    54.3k
    Andric je najpodcjenjeniji igrac u Dinamu u zadnjih nez koliko godina . Svaki put kad igra vise od 10 min da veliki doprinos ekipi i ne razumijem da se Čopu daje da igra ispred Andrića a ovaj izmislio nogomet za njega — plavo tece mojim zilama

I danas je promašio vrhunsku priliku i par puta krivim dodavanjem skuhao kontru.
    Čovjek nije podcijenjen nego precijenjen. Može zahvaliti Bogu i slijepoj skaut službi što je ikada obukao Dinamov službeni dres.
  • SAS1987
    20.9k
    Andrić je po profilu klasični napadač a svugdje (osim u Inter Z.) je imao lošu statistiku. Ja ne vidim niti jedan segment njegove igre koji bi bio na nivoju Dinama.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Krznar se zahvalio Boysima za navijanje, veli da su se čuli pogotovo drugo poluvrijeme :clap:
  • deda
    48.5k
    Dakle sudac je poništio gol Oršića zbog kontrafaula Ivanušeca koji je uslijedio nakon faula nad njim. Geniozno. :monkey:
  • thomas22
    303
    Ovak se prvenstva osvajaju! Cestitam navijacima dinama novi naslov prvaka! Laku noc!
  • Majki2111
    4.3k
    Na kraju realan rezultat: Što je Dinamo dobio promjenom sustava?

Rijeka i Dinamo odigrali su vrhunsku utakmicu, svakoj ekipi rezultatski je pripalo po jedno poluvrijeme i krajnji rezultat 3-3 bio je realan i zaslužen bod s obje strane.

Rijeka je u prvom poluvremena odigrala sa sličnim planom kao protiv Hajduka. Prepuštena je inicijativa protivniku, discplinirano i kompaktno iza lopte uz povremene izlete u presing te brze tranzicije po oduzetoj lopti. Postigli su nekoliko vrhunskih akcija na taj način i kad se uzme obzir individualna kvaliteta Drmića koji može postići gol iz teških situacija i Dinamo se brzo našao u rezultatskom minusu.

Na poluvremenu trener Krznar radi tri izmjene, mijenja sustav iz početnih 4-2-3-1 u 3-4-1-2. Promjenom je dobio sljedeće stvari:

1. otvaranje s trojicom
    -Rijeka je često u prvom dijelu odsjecala stopere i tjerala ih na dodavanja prema boku - gdje su onda pritiskom sprječavali daljnji protok lopte prema naprijed. S trojocom iza jedan od bočnih stopera imao je slobodnog prostora iznijeti loptu i napraviti sljedeći potez

2. dodatan igrač u zaštiti
    -u prvom dijelu Dinamo je tranziciju branio s dvojicom stopera i najčešće jednim zadnji veznim, kad bi on ispao ostalo je veliki prostor između stopera i ostatka ekipe. Umjesto 2+1 sa trojicom stopera dobili su 3+1, dodatni igrač bi popunjavao prostor koji je prethodno ostajao nebranjen

3. Ivanušec u sredini
    -Dinamo je izašao s trojicom visokih igrača u sredini i nedostajalo je motorike i agresivnosti, što je Ivanušec nadoknadio. Što sama statistika (najviši InStat Index) potvrđuje kad on više sudjeluje u igri Dinamo ima više koristi

4. dodatni napadač
    -ubacivanje Oršića kao dodatnog napadača dalo je Dinamu dubinu koja je nedostajala u prvom dijelu. Kad Oršić igra na krilu protivnici znaju kako će napadati i često ima 1 na 2, ponekad 1 na 3 situaciju, pozicioniranjem u vrhu napadu ima veću slobodu i prostor za kretanje

5. energija igrača s klupe
    -Dinamo ima prednost u širini rostera, puno igrača s klupe koji se žele dokazati, to su najbolje pokazali Menalo i Andrić (i Šutalo) koji su ušli umjesto veterana Čopa i Leovca

1e23572e22bf6f3bd6949641157af4c3.png

https://www.instagram.com/p/CVGS6x1szGK/
  • De Oliveira
    1.9k
    Andric je deset razina ispod napadaca koji treba Dinamu. Uz to je to sto je i meni sa te strane nikada vise nitko ne bi obukao sveti dres, a pogotovo ne netko smijesne kvalitete. Obicno pranje novaca.
  • Neki tip
    21.4k
    Obicno pranje novaca. — De Oliveira

Nije sve pranje novca, ponekad je nešto samo loša procjena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.