Varšavska ove godine upisala jedan razred. — Mali dioničar
Što apsolutno nema smisla i 6 je koraka unazad. Umjesto da se potiče vožnja jgp-om, umjesto da daju što fleksibilnije karte koje ovise o dužini vožnje, oni ljude odbijaju od takvog vida prijevoza.
Genijalan potez. — db-izbjeglica
Sjećam se da su neki studenti svojedobno osmislili neku aplikaciju kojom će ljudi moći pratiti di idu tramvaju i busevi i kad dolaze na stanicu, naravno da im se ZET nije javio. — Mali Zeus
Oni aplikaciju nisu samo osmislili nego su je i napravili i neko vrijeme je uredno fukcionirala, ali onda su iz ZET-a zatvorili "izvor" otkud su se vukli ti podaci uz objašnjenje da ne smije biti javno dostupno gdje se koji tramvaj u kojem trenutku nalazi jer bi to, ovo je najbolje, "olakšavalo potencijalni terorističi napad" :roll: — xavier
Točno sam o tome pričao neki dan s ekipom. Ili primjer, sjećam se kad sam prije valjda 12-13 godina nekim strancima objašnjavao da mogu platiti parking SMS-om, ovi su na guzicu pali, u stilu "pa zar je to moguće". Znači ima u ZG i RH i ideja i ljudi koji ih mogu realizirati, ali uvijek i svugdje naletiš na "gdje sam tu ja" i ode sve u krasan...umjesto da su rekli idemo slati kontrolore koji će se samo pojaviti i ekipa će masovno kupovati karte što nam je dobro oni to ukinu — Mali Zeus
Točno sam o tome pričao neki dan s ekipom. Ili primjer, sjećam se kad sam prije valjda 12-13 godina nekim strancima objašnjavao da mogu platiti parking SMS-om, ovi su na guzicu pali, u stilu "pa zar je to moguće". Znači ima u ZG i RH i ideja i ljudi koji ih mogu realizirati, ali uvijek i svugdje naletiš na "gdje sam tu ja" i ode sve u krasan... — miro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.