A čini mi se da ti smeta to što ne možeš natjerati turiste u kolonu. Da svi u roku 90 minuta na dan u hrpi sa vodičem pogledaju to sve što je priređeno, na kraju isprazne džepove sa novcima i odjebu otkud su došli. I sve to prije 7 ujutro poželjno da nebu tko zasmetao na ulici. — og1986
ali primarno onih koji tamo žive — Aggro
Ok, ja ne živim ni blizu centru. Prilično sam siguran da dobar dio ekipe iz centra to gdje živim ni ne smatra Zagrebom i misli da što ja onda uopće imam pričati o nečemu što se događa u centru. E pa vidiš, kad plaćam prirez, onda svi prihvaćaju da sam u Zagrebu jer je prirez isti kao i onima u centru iako nam nedostaju neke stvari koje su u centru "normalne". I vraćamo se na ono da svaki kvart ima svojih prednosti i mana koje dolaze "u paketu". — xavier
Što se tiče toga, trebao si vidjeti grupu koja je nastala poslije potresa - Svi mi iz centra, tako nešto. Ne znam postoji li još, ali komentari tamo. Da se smrzneš kad vidiš kakva je to ekipa. Jao moj stan u centru nastradao, jao rušio sam zidove, jao bilo me briga za unutarnje dvorište puno krame i štakora, jao pregrađivao sam i uređivao, ali nije me bilo briga za zgradu, jao neka mi država sve obnovi. Ali ako ništa dobro je da sad po gradu nema nikoga, osobito Onih koji nisu iz centra, a donose svoje ružne navike. — Mali Zeus
Trebaš vidjeti koje su to spike kad imaju upite zbog obnove, ponekad imam dojam da oni očekuju da volontiramo i da nam treba biti čast što imamo priliku raditi za njih. — db-izbjeglica
Dok sam studirao bio sam nekoliko godina podstanar baš u centru. Iz mog iskustva, tu je bilo dosta starih ljudi koji su stanove dobili kao ostavštinu, čitav život su tu u kvartu i ne da im se mijenjati sve to iako nemaju novaca za normalno održavanje. Ne znam koliko se od tada promijenilo, ali po pričama ovdje, te stare su zamijenili nešto mlađi ali sa istom pričom. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.