• Navijač Dinama
    13k
    9hjrgw8psr07j7u7.jpg
    Interov treći dres.
  • Eduardo
    31k
    Bayern Munchen Oktoberfest dres.

• xavier
    12.1k
    https://www.designfootball.com/competitions/kotw

Fantasy dresovi hrvatske reprezentacije...od nekih me doslovno "bole oči".
  • masacusec
    8.3k
    Sudeći po ovim novijim generacijama dresova, tj. progresom tekstilnog dizajna, dolazim do sljedećeg zaključka... to je sve zakurac!

Nema do onih starih oldskul dresova s onim starim kapetanskim vrpcama! Onak Cantonovski i Bobanovski dignuti kragnu!!! :strong:
  • Mali dioničar
    21k
    Kaj je ovo u sredini? Mjesto za reklamu?

r7eh1hfrztx7kr3t.png
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ne sviđa mi se ta nova boja, kao građevinske radnike da gledam.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    pa napravili su samo sranje, ajd da imaju nekakav raskošan grb, nego 3 slova i dva broja i sad im doslovno isto piše dva puta na malom prostoru i izgleda potpuno retardirano.
  • Mali dioničar
    21k
    Ne sviđa mi se ta nova boja, kao građevinske radnike da gledam. — Mali Zeus

Poanta je da su se izborili staviti grb na ove majice Puma koje se koriste kao treći dres sa natpisima klubova, a bez grbova. Nisam stavio fotku zbog samog dizajna dresa.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    meni svejedno, nek se izbore da ga stave i na drugu stranu pa nek tri puta piše BVB 09, da slučajno netko ne bi pomislio da se radi o dresu nekog drugog kluba.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Poanta je da su se izborili staviti grb na ove majice Puma koje se koriste kao treći dres sa natpisima klubova, a bez grbova. Nisam stavio fotku zbog samog dizajna dresa. — Mali dioničar

Znam, ja sam usput komentirao boju. :)
  • xavier
    12.1k
    Po meni dres bez grba nije dres. Pa upravo ga grb čini dresom. Bez toga je majica kakvu može imati i bilo tko drugi.

No da, ovo je sad prilično nelogično rješenje s obzirom da su samo dodali grb, a nisu maknuli ovaj natpis (koji realno izgleda kao reklama).
  • db-izbjeglica
    22.6k
    mani je taj pumin dres čista bezvezarija, ali u slučaju dortmunda čak je i izgledao dobro.
    realno, njihov grb i je natpis i samo su dobili malo modificirani grb u velikom formatu.

da je na svim dresovima tako, bilo bi glupo, ali na jednom od tri je čisto OK uvesti nešto za promjenu.
  • xavier
    12.1k
    Inače, Inter je jučer protiv Šahtara igrao u svojoj gostujućoj bijeloj garnituri, ali to nije bio onaj dres sa zmijom u kojem igra Serie A nego "običan" bijeli dres iz razloga što UEFA-ina pravila za europska natjecanja ne dozvoljavaju takav dizajn dresa :yikes:
  • Somport
    576
    Povratak na tvorničke postavke, broj i grb, ništa više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.